OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 242243244245246 374> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Našetala sam se po snježnim vrtovima, lijepa mi je ta bjelina.
Kod mene sasvim drugačije, umjesto snijega kišurina. Subota je bila lijepa i sunčana pa umjesto bjeline sa kontinenta, nekoliko šarenih sličica sa mora |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, ovo je nečuveno, kao da si na južnoj polutki zemlje, ma fantastične slike, baš me griju, iako ajde pojavilo se sunce i ovdje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla sam se ugrijati...svraćala sam i prije ali je padala kiša pa sam brzo otišla.
Baš je lijepo vidjeti ovo šarenilo, biljke ti cvatu kao da nije studeni.. |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam uživala u šarenilu boja! studenom kod tebe ni traga!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko kod tebe ima lijepog šarenila,je lijepo je naša bjelina,ali meni fale boje.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imamo isti kalkulator i isti cvijet u uredu, a cvijeće koje si pokazala ti je prekrasno i moram reći rascvjetanije nego u mene!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da čovjek ne povjerije! Poslije svih ovih vrtova okovanih snijegom, kod tebe kao da ulazim u raj!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno šarenilo u tvom vrtu. Reci molim te, da li ovaj grmić cvjeta ili je to cvijet neke druge biljke, jer još nikada nisam vidjela cvijet na ovom grmiću
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moraću prespavati zimski san pa kad se probudim a ono rascvjetanao kao kod tebe
Uploaded with ImageShack.us |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za slike
a cifra na kalkulatoru |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da me veseli snig,ali i cviće koje još uvijek nas podaruje u uvjetima kojima mi živimo i kod tebe vidim da ga dosta ima i prelijepo ti je,a nadam se da će što duže potrajati
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe se dolazim zagrijati i napuniti baterije da se ne smrznem u svom vrtu !
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da ste prošetale. Nije baš neka raskoš, ali u ovo doba godine svaki cvijetak veseli.
Moon, onaj sivi grm (helichrysum petiolare) cvjeta, ali na ovoj slici se umiješao maslačak Evo jedne slike sa cvijetom |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tebe čovjek ne smije preskočiti ni dana....
Kakav ti je vrt. Ma samo lantane... kao da je sredina ljeta!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Istina je što Baka veli - ne smijemo preskočiti niti dana kod tebe jer nas svakodnevno razveseliš nekim lijepim, cvjetnim, nježnim slikicama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je divno svratiti u tvoj vrt,kod mene pljusti citav dan,grozno mi izaci iz kuce,a u tvom vrtu sam uzivala!
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Raskoš , eto to vlada u tvom vrtu ovih dana usprkos kiši,pravi melem za oči...
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, prelijep mi je ovaj cvijet!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe cvate cijelu godinu,uživaj !!!!!!!!!!
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja je ono biljka na četvrtoj slici, što cvate žuto, ispod grma helichrysum petiolare i maslačka?
|
|
Odgovori | Stranica <1 242243244245246 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |