Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 242243244245246 312> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna, , zgodan mi je tvoj komentar... ali draga moja, daleko sam ja od majstorice ovoga ili onoga..... Ja samo volim kolače a volim i kuhati ( i papati) a volim i cvijeće pa onda kad se nešto radi s voljom ispadne donekle dobro......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisi draga, ne....pratim ja vec mozda i dvije godine tvoj slavonski stol.....drzis se onih dobrih starih tradicija i to mi je bas onako po gustu....premda sam kao, nazovimo "mladja" zena, nisam bas ljubitelj ovih novih šlagova iliti slatkih vrhnja i novih kolaca koje mlade domacice kuhaju, napravim neki tu i tamo, ali sve je to povremeno....ali nase domace pite: sir, jabuke, bundeve....pa strudle, slatke slane....s domacim korama...nezaobilazna dizana tijesta u svim varijacijama....pa kolaci s kremama kuhanim na pari....eeeee to su kolaci!!!!....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada manje pečem kolače. Brigu oko toga preuzela snaha, ja ponekad napravim a ona voli peći pa nam vrlo često napravi neku poslasticu.....Ja više kuham i volim to raditi. Svaki dan za ručkom se dogovorimo što će se sutra kuhati......
|
|
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i to je odlicno....pomoc je uvijek dobrodosla
ako sve ispadne kako treba u zivotu...ja bih trebala imati dvije snahe....eeee bas me zanima kako ce to ici...volim biti sam svoj majstor
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam tako isto razmišljala prije 20 i malo više godina kada sam bila u tvojim proljećima a sada kada su pritisle neke godine ( sa dosta svijećica na torti) i neke boleštine, onda je dobro kad netko objesi zavjesu ili ispeče kolač.....A kako ide.... dogovor i samo dogovor ..... bit će sve dobro samo treba zdravlja.....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anemonesu predivne....svaki cvijet je poseban.....a kod tebe prava oaza....i to uvijek....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa, hvala ti na posjeti.... Mene su iznenadili ovi cvijetići u ovo doba godine....
|
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo draga Milice
|
|
Rijeka
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K, tvoja posjeta me zaista obradovala....Hvala na posjeti....
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U tvome vrtu još uvijek cvjetno.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy, izgleda da su zamijenile godišnje doba pa cvjetaju kao da je proljeće.....
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice, nemoj biti tako skromna - prelijepo ti je cvijeće , a kolači za čistu desetku!
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugica, , hvala ti na posjeti... Svaka pohvala godi ali sada baš i nema nešto za vidjeti jer je ipak zima jako blizu......
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa vidiš da imaa kod tebe kao da je proljeće
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, pozdravljam te .... moje biljke zamijenile godišnja doba.....
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja volim i vratiti se na stranice i slikice otprije... nema veze što je zima blizu...
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice, Kakve su temperature i ne izgleda da je blizu zima....
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 242243244245246 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |