OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 243244245246247 374> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly, to žuto je krizantema koja je u subotu bila tako potpuno rascvjetana, a u nedjelju ju je kiša potpuno uništila, nema više cvijeta
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
taj helichrisum je prekrasan
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, prekrasan mi je taj grmić i hvala ti na slici s njegovim cvijetom
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je ljepše onim maćuhicama koje su pod snijegom, nego mojima na kišurini. Ipak, dosta se dobro drže
Ove su one mini maćuhice, kupila sam još neke (od jednog međimurca), velike njima više smeta kiša |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, pri nama Međimurcima je sve veliko, pa i maćuhice (moraš doći uvjerit se u to u moju Kotoribu) . A tebi na otoku baš pašu mini maćuhice, tako da ih čim više stane!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su ti maćuhice pogotovo naše međimurske,moje su sve pod snijegom,ali na proljeće se sve oporave
Sutra je sv.Barbara i ja ću posijati prvu pšenicu
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje lijepe maćuhice imaš! dala si mi ideju, i ja ću svoje iz vrta popsaditi u grastu.
i ja ću sutra posijati pšenicu i leću!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maćuhice se odlično drže!!!! samo da ne sagnjiju po ovoj kišurini!!!!!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo i rascvjetano kao i uvijek, baš su dobre maćuhice
|
|
život je more
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su ti maćuhice ovajko razvrstane po bojama
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh,kako su divne
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok lijepe su ti maćuhice, baš si izabrala posebne boje....One su baš super, cvasti će cijelu zimu dok ne krene proljetno cvijeće....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja, pa maćuhice su ti zbilja prekrasne, očito im kiša pasala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro da sam s vama.. Sjetile ste me da moram i ja pšenicu posijati, kad se vratim doma s posla.. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada vidim tvoje mačuhice tako lipo rascvitane vidim kako su moje jadne,nešto su desetkovali puževi,a nešto je uništila kiša,tvoje izgledaju prekrasno!
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje su se mačuhice smrzle ,a tvoje su prekrasne !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam jučer ovu zanimljivu biljčicu, pa da stavim sliku prije nego zaboravim ime
Syngonanthus Mikado |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je zanimljiva biljčica. Prvi put ju vidim, pa baš je kao mikado
|
|
Odgovori | Stranica <1 243244245246247 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |