Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 246247248249250 312> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je lep prizor...imam i ja jednu sadnicu rabarbare..prošle godine sam je kupila...obratiću pažnju na njeno prvo pojavljivanje u proleće...ništa se još ne vidi...
|
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno...unucica ide sa bakom raditi...bravo bako...milice nasa...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arčik, hvala ti na posjeti.... Kod mene isto nisu još sve provirile koje imam. Ova je najstarija a vjerujem da će ih još izrasti.....
Josipa, pozdravljam te... Tvoji momci će brzo doći do toga da će ti prirediti radost da i ti budeš baka..... |
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe nema zime
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,, sunce malo proviri pa opet vjetar i hladno.... Jedva čekam pravo proljeće.....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo naših proljetnih ljepotana, prelijepi su milice.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajski vrtovi, hvala ti na posjeti.... Ti si mi prvi gost ovoga proljeća......
|
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliki pozdrav, milice, tebi i novom proljeću u tvom vrtu!
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice, dobro mi došla.....Pozdrav i tebi... Nadam se da će sada početi sve rasti......
|
|
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i od mene pozdrav tebi i proljecu u tvom vrtu.....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna,pozdrav i tebi.....
|
|
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno je milice,ja čekam rabarbaru i možda se neće probuditi, bojim se da je strunula od previše vlage.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Catalpa, pozdravljam te u mome vrtu. Kod mene isto nisu još nikle sve koje sam imala prošle godine. Pojavila se samo ova koja je bila najveća.....Možda još izvire sada kad je postalo toplije......
|
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod tebe kao kod mene samo se pripremaju na suncu..meni je nekim cudom u hladovini jedan procvao valjda je zasticen od mraza...lijepi zuti jaglaci...a bugica ima bijeli predivni su.
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa,
|
|
|
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod tebe stiglo proljeće onako polako na prstima. Obožavam narcise. Tvoji su prekrasni.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karli, pozdravljam te u mome vrtu. Počeli su prvi narcisi a trebalo bi ih biti još nekoliko vrsta. Neki su mi nestali, nešto ih je pojelo.....
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 246247248249250 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |