Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 14:59
Meni se ovdje najviše sviđa ulaz u kuću-bitno je da znam kuda se hoda -i da znam kuda se vratiti . Ja sam se svega nagledala lijepog da više nema pitati šta  mi treba -samo dođem i prošetam i poslužim se ---------a sa koje strane au Aloe -da me ne primijetiš . Meni dosta paket od 10 ....kg.smile96
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 21:10
Za ganzanijesmile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 21:30
otok meni uvijek fali rijeci za opisat ovaj tvoj prekrasni rascvijetani rajsmile120
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 21:45
Negdje na prošloj stranici mi je zapela za oko cikas palma,moj san.
Prošlu sam godinu kupila jednu malu ali mi je požutjela .
Moram si drugu pod hitno nabaviti.
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 10:09
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

I još samo jedna sličica, u strašnoj sam gužvi

Nekoliko dana nisam prošetala tvojim vrtom i sad nikad kraja gledanju po par puta,sve prekrasno ali ova slika mi je najThumbs%20Up
čovjek uči dok je živ
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 10:22
Cvjetna oaza.I slažem se s "prethodnim govornikom" gazanije su i za mene otkriće. Toliko različitih boja, predivno.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 12:15
Eto, napokon da stignem pogledati forum, vidim bilo je puno posjetilaca
hvala vam svima na posjeti (svi ste dobrodošli) i na pohvalama.

Bromelija - peruanski ljiljan (alstroamerija) cvjeta već odavno, ako me podsjetiš početkom idućeg proljeća, dobiješ rizome

Hoya - ovo moje zelenilo jutros se je zažutilo, procvao je noćurak, prekrasan je

Iris - i ja obožavam "džunglaste gredice", dok se god vidi zemlja ja nisam zadovoljna

Tija 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 13:05
Prekinulo me u pola odgovora
Nastavljam

Tija - stvarno imam donje i gornje dvorište, i još jedan kamenjar malo poviše gornjeg dvorišta, možeš misliti koliko se nahodam samo dok sve t zalijem

Baka (i ostali) - gazanije su mi ove godine zaista u svim bojama, skupit ću sjeme, iako to ne znači da će nove biljčici biti baš takve, obično opet prevladaju narančaste.

Štefica - imam jednu staru cikasicu koju mi je dao moj tata, ta ima 20-tak godina, ova na slici ima oko 7 godina, posadila sam ih sama podosta, sad ćemo vidjeti da li će novoposađene baciti ove godine listiće, obično mi uispije
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 14:32
Gazanije bas mocno izgledaju
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 14:56
Otok nisam bila par dana i kada sam svratila...oduševljenje....

Sve je tako lijepo i jako sam uživala u tvome vrtu...

Znala sam koga trebam ostaviti za posjet u petak popodne.

Super vrt...Clap
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 15:04
gazanije su krasne..
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 17:10
Prošetala i ja tvojim vrtom i nauživala u zelenilu (koje djeluje smirujuće) tu bi i ja svako jutro s guštom pila kavu, čitala.............)
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 22:41
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 22:47
Ajmeeeee, koje boje gazanija - sad bi plakala.
Imala ih Lantaninih puno i sve proslijedla našim forumašicama. Koja sam ja ....
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 02:31
Ganzanije smile227
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 08:38
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Ajmeeeee, koje boje gazanija - sad bi plakala.
Imala ih Lantaninih puno i sve proslijedla našim forumašicama. Koja sam ja ....

Nisi, nisi.... jer mislim da sam ja jedna od tih koja je dobila dvije!Big%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 13:56

Neka si bako dobila dvije. Neka ti krase vrt. Malo mi je žao što nisam baš niti jednu ostavila, ali mi je draže da vas uveseljavaju. 

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 00:02

Kamenjar me oduševio- divan pogled uz ispijanje kaviceSmileSmile

Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 08:15
E, pa hvala vam svima, slobodno svratite, usput možete počupati malo trave LOL, nisam dva dana stigla raditi u vrtu i sad mi se čini da ima više trave nego cvijeća.

Hoya, jesi li ti to ostala bez gazanija, rastu kod mene male, nema problema
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 13:39
Moje cvijeće u žuto-narančastim tonovima

noćurak

sunčana (tako je ja zovem)

maćuhice

još malo gazanija

ukrasna tikva ima lijep cvijet, šteta što kratko traje

ruža baš nemam, ali ipak jedna

mogranj ima prekrasan cvijet

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down