natine kućne čarolije :-) |
Odgovori | Stranica <1 2324252627 109> |
Korisnik | ||
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovaj kompletić ti je prekrasan,kao i uvijek
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
baš mi je drago da vam se sviđa novi kompletić...i meni je baš nekako...neznam...blagdanski?!
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dakle, kod tebe je prava proizvodnja, vidi se da nema više škole! Kućica je nestvarna, do svakog detalja razrađena i doista ti se divim i nemam riječi! A ovaj crveni kompletić je SLASTAN!
|
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nato odusevljena sam kompleticemova bordo boja,jesi to dobila miksanjem,ili je original takva?..pitam jer je ne mogu nikako dobit mijesanjem,a prekrasna mi je
|
||
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
boja je prava, original, akrilna... nisam je miješala... |
||
|
||
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
meni su do sad jagode bile nešto previše slatkast detalj, pa sam izbjegavala salvete sa jagodama, ali sad sam oduševljena... podmetači su baš super... by the way, u emezzeti sam ih vidjela po 4 kune plutane |
||
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
znam, vidjela sam ih i ja... hvala... ;) |
||
|
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala na odgovoru..hvala puno i na salveticama,danas su mi stigle,krasne su mi |
||
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
imam doma neku salvetu sa motivom jagoda i nikako ne znam što s njima. a ovo što si ti napravila
|
||
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo još jednoga....crveni.... jagode.... pa ti si nevjerojatna. savršen kao i dosadašnji! super ti to iskombiniraš motive i boje. svaka čast! |
||
orca
Već proklijao Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma prekrasno..sve mi je tak slatko...kao jagode
|
||
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
zahvaljujem vam drage moje, zahvaljujem...samo me tjerate dalje raditi...
|
||
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kućica je baš simpatična
|
||
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ne mogu ni zamisliti sto ce baltazar izbaciti iz svog labosa...cim toliko dugo nema nista....bit ce da je to zatisje pred buru...pazite sto sam vam rekla...natasa sprema neko veeeeeeliko iznenadenje...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo...stiže...nije iznenađenje, već zdjela čiji se rad i muke pri radu mogu mjeriti ravno sa porođajnim mukama (prošla sam ih, vjerujte mi, znam što govorim)
dakle...evo je...ona koja me već tri dana mučila... rub mi se još uvijek ne sviđa, planiram ga doraditi....izvana je zlatna, na ovoj fotki se to baš ne vidi, ali je zlatna i na mjestima blago raspucana pa se ispod nazire tamno zelena |
||
|
||
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
izgleda jako lijepo, ali sam sigurna da puno bolje izgleda uzivo...jako je tesko fotografirati staklo...kad ja to opipam i pomirisim....nema do toga...hihi...svida mi se ova reljefna vanjstina posude...i unutrasnjost mi se svida, ali vanjstina je cini mi se neka inovacija...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i znas sto mi se najvise svida??? sto je podloga bas po mom gustu...intenzivnija...i s malo grubljim prijelazima....
|
||
|
||
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
intenzivnija da, ali ne baš sa tako grubim prijelazima kako ti misliš, vidjet ćeš...nije kao kod tebe, ne vide se krute linije, ali boje jesu intenzivnije...sa ovim suncokretima, nježne boje ne bi ni pasale... |
||
|
||
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Izgleda jako lijepo,ali daj probaj još ako budeš mogla poslikat cjeli vanjsku stranu,šteta da se ne vidi,a tako si se namučila.
|
||
Odgovori | Stranica <1 2324252627 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |