LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 111> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mozda vrt spava zimskim snom,ali u kuci ti je veselo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lora, krasno!
Ruseliju nabavljam ovo proljeće pod obavezno!
A gdje si ti to smjestila taj asparagus i agiće?
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Evo i mene "čelična lady"
![]() ![]() Pa kod tebe je pravi zimski vrt. Sve buja, cvjeta....orhideja je krasna .... a usudila si se sliknuti i vani! I očito je zaštitna folija i ovdje bila superzaštita!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bravo Lora, kod tebe kao da nije bilo niskih temperatura.
Vidiš što znači kad čovjek zna!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno ti je cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno, pogotovo orhideja
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() i uspijevaju kolko vidim, Sretno i berićetno ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Lora, sve je u savrsenom stanju!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nastavljam
Hoyina Schefflera i Hoya, lijepo napreduju ![]() Lucky Bamboo, osim što je dobio novu grančicu, ima u vodi nove izboje ![]() Russelia, nema cvijetiće ali je dobro ![]() I za kraj otkrila sam i provila kako su Asparagus i Agići. Prosudite sami ![]() ![]() I to je to. Do prvih slikica iz vrta ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Drage moje, ma već sam ja skoro pa u potpunoj formi. Samo se malo još pravim, jer mi odgovara kad B. trči oko mene.
![]() ![]() Lijepo što ste mi uvijek tu i jedva čekam da vas vidim uživo..... U vrtu sada i nema baš bog zna što vidjeti, ali zato ću vam podariti malo slikica kućnih biljaka Prvo za Jagodu. Azalea na verandi stidljivo pokazuje prve pupoljke ![]() Stromanthei Zamioculcas, od kad sam ih kupila u kasnu jesen su se udvostručili ![]() ![]() Bromelija i Orhideja su u najboljem stanj ![]() ![]() Fittonie ![]() |
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora draga još te nisam posjetila u ovoj godini....Stranica je aktivna pa evo mene....Čini mi se da si bolje što mi je posebno drago....Želim da brzo dođeš u normalu i da krene sve po starom, a to uključuje i naša druženja....Pregledala sam cvijeće i vidim da je sve ok. Posebno mi je drago da su kamelije ok i da imaju lijepe pupove, one uživaju vani na svijetlu i hladnoći....Ozdravi brzo i vidimo se uskoro...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Vidim da se Lora oporavlja, znači B. nije dugo uživao....
![]() A to u isto vrijeme znači da ću ubrzo prošetati Lorinim vrtom (ne na forumu nego u pravom, pravcatom vrtu).... ![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje na čestitkama....
Šmrčkice, B. sam danas obradila /dobila katalog od Bauh..../da čim mi bude bolje idemo vidjeti za cvijeće ![]() ![]() Znaš kako je, bolesnom čovjeku se ne smije ništa protusloviti, a ne daj Bože živcirati ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lora, svako dobro u novoj godini!
Opet si nas podsjetila na svoju zaštičenu policu s biljkama, da nije kod mene tako hladno i ja bi ju napravila!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cvijeće se super drži, po uzoru na tebe ću sve izbaciti na balkon pod zaštitu.
![]() Sve nabolje u novoj godini, a ako ti poželim više cvjeća u ovoj godini B. će me ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za policu i cvijece
![]() Sretna N.G. ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivne gazanije, a polica je očito bilo na balkonu pun pogodak, savršeno mjesto, baš mi je drago da sve izgleda tako svježe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga Lora sretnu i uspješnu Novu Godinu ti želim!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Puno, puno hvala svima na čestitkama
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cviće je kod tebe u odličnom stanju,a gazanije su prepune cvitova i predivne su za viditi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |