kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 33> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah Kami,konačno taj davno zasluženi smajlić sa peharčićem.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
šta ja jedina kužim onu sliku dole lijevo?! bit će da sam jako pametna a možda sam i ja na krivom tragu....
dakle ja to vidim ovako... perce na čestitki je izrazano tako da kad se zaklopi čestita kroz rupice se vidi životinjski uzorak. a tajna slikice je u tome da je kroz te rupice slikan tanjur. jel tak kami?
super čestitka i super tanjur. ali i slike.
![]() a što se tiče mirisa stepa 2...hm... na nešto mi je mirišalo ali nisam mogla odgonetnuti na što. sljedeći put ću to preciznije pošnjofati...
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Vi mene malo zezate,jeLda?
![]() tako da je anastazija bila jako pametna
![]() Fotkano nabrzaka i to je slavljenica drugi dan morala donijeti poklon na poziranje
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Baš dobro kada se ne skuži od prve onda se moraš vratiti više puta
![]() Ja bi taj tanjur držala u rukama dok ga fotkaš...za svaki slučaj..tanjur mi je zaista fenomenalan ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja priznajem....ne kužim još pa ubi me..a šta ću:))
Spominjete perce a na toj maloj slici-opet, najdonja lijevo, ima perca koliko oćeš. Ono bijelo perce na čestitiki me ne zbunjuje, al ova druga slika...ma ja potpisujem kapitualciju ...ne shvaćam i sad bi se ja ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
I ja ne kužim, ali nema veze! Nego namučila se ja danas oko onih cvjetića, dođem do faze mislim 8 i dalje......ništa!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
i ja se vraćala dva puta dok nisam skužila što si napravila (makar mislim da sam skužila), izrezana perca prislonila uz objektiv i onda slikala tanjur a usput se vidi i malo pozadine koju si postavila pa zato sve izgleda zbunjujuće, jesam u pravu? Sve u svemu, dobra ideja, sama izrada čestitke a i tanjur sa perima, kako se samo sjetiš, mašta radi sto na sat!!!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Mislim da moram na spavanje da odmorim mozak jer nikako da shvatim perje , rupice , fotgrafiranje, čitam več nekoliko puta objašnjenje , vračam se proučavam slike, ali moram priznati slabo sam shvatila. Sutra je novi dan pa ću ponovo
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() kami, pokušala sam prenijet sa copy+paste ovu sličicu koja mi je enigma, pa nisam uspila već ovako.Evo to je to! Šta je ovo? Zamisli da sam u vrtiću...pa mi tako objasni, vidiš da ne mogu razumit drugačije ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
čestitka mi je predobra!šablonu si stručno izrezala,a vidim i da je prezentacija tako dobra da je izazvala pravu pomutnju.tanjur mi je savršen u jednostavnosti motiva.
ovo me podsječa na one 3d slike koje su bile popularne prije par godina,pa su se glave razbijale...što je to u dubini slike ![]() maredelmare pa vidiš tanjur kroz rupice ![]() svaka čast kami ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Od ovolike pomutnje oko mog amaterskog vježbanja makro snimanja fotki
više ne znam kome nisam zahvalila na komentaru pa hvala svima ![]() Ovako, neću vam crtati ![]() Na njenoj naslovnoj strani sam izrezala 1 pero (koje zapravo izgleda kao šablona), a u unutrašnjost čestitke sam zalijepila 3D gepardice... Kad se čestitka zatvori, vidi se gepard-uzorak kroz dijelove pera... I onda sam ja otvorila čestitku, postavila ju iznad tanjura i fotkala tako da se izoštri jedno pero sa tanjura koje se onda na toj fotki vidi kroz šuplju kičmu pera sa čestitke ![]() Malo se igram s opcijama na fotiću, makar je to sve nabrzaka još, ali tek toliko za probu (i da vam proširim horizonte ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Lijepo si ti to izvela a mi nek upregnemo moždane vijuge!Dala si nam materijala,super je !Kad sam vidjela perje pomislila sam da će ispod biti koja koka koja se malo ofucala pa joj perca popadala,a možda i neka druga leteća ili brzotrčeća beštija a ono gepard!A možda je i on imao bliski susret sa pernatom životinjom pa na poprištu bitke ostalo perje,tko zna,e ovo bi mogla biti moja verzija priče!u svakom slučaju-odlično je
![]() |
|
![]() |
|
Ma kako ne vidim tanjur!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ajme, evo sam skužila-yessss! Al, neću brisat gornji komentar-sve sam to ja:))) Sad sam skužila da si izrezano perce na čestitki,tj, rupice, jako približila aparatu, pa onda kroz to slikala tanjur -e, zato ja nikako skužit-do sad! A ovo crno na slici su neizrezani dijelovi na čestitki. Odoh, dosta mi više tvojih pera-ma je da si sve super napravila, al brate, namučila si me pošteno s ovom slikom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...eeeh. Kami, Kami... ovaj put je i priča bila malo zakukuljena plus fotkanje iz neobičnog rakursa i priznajem dobrano si nam zatitrala vijugice... ali dobro je to, i tak nam je danas sve prejednostavno servirano... stoga bravoooo za super ideju s fotkanjem, a posebno
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hahahaha, jao draga, napravila si živu pomutnju sa svojim fotkicama koje su poput testova vizualne percepcije! Srećom, nemam tih problema pa sam odmah skužila o čemu se radi, ali svejedno hats down na ideji! Tanjur mi je lepršav i super mi je kad izvučeš neke "obične" salvete (u koje bih ja samo gledala i pitala se što s njima) i od njih napraviš nešto posve drugačije i neobično!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
haha opet si napravila pomutnju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Vidim da si puno ljudi zbunila sa onom fotografijom
![]() Odlični radovi
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bravo kami,tanjur i cestitka odlicniiiiiiiiiiiiiii
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |