Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 33>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 15:03
Ah Kami,konačno taj davno zasluženi smajlić sa peharčićem.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 15:46

šta ja jedina kužim onu sliku dole lijevo?! bit će da sam jako pametnaLOL ali ne brinite, proći će me to brzosmile156

a možda sam i ja na krivom tragu....
dakle ja to vidim ovako... perce na čestitki je izrazano tako da kad se zaklopi čestita kroz rupice se vidi životinjski uzorak. a tajna slikice je u tome da je kroz te rupice slikan tanjur. jel tak kami?

super čestitka i super tanjur. ali i slike.smile55
a što se tiče mirisa stepa 2...hm... na nešto mi je mirišalo ali nisam mogla odgonetnuti na što. sljedeći put ću to preciznije pošnjofati...
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 15:53
Originalno poslano od člana kami kami napisao:

Ovo dolje lijevo je da se vidi da je perce izrezano,tj. šuplje da se kroz njega vidi gepard-uzorak kad se zatvori čestitka Wink

Vi mene malo zezate,jeLda? Tongue pa evo samu sebe citiram da se vidi da sam već odgovorila na to pitanje
tako da je anastazija bila jako pametna LOL hvala na tako lijepim komentarima...
Fotkano nabrzaka i to je slavljenica drugi dan morala donijeti poklon na poziranje Cool

Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 18:09
Baš dobro kada se ne skuži od prve onda se moraš vratiti više puta Wink
Ja bi taj tanjur držala u rukama dok ga fotkaš...za svaki slučaj..tanjur mi je zaista fenomenalanThumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 19:22
Ja priznajem....ne kužim još pa ubi me..a šta ću:))
Spominjete perce a na toj maloj slici-opet, najdonja lijevo, ima perca koliko oćeš. Ono bijelo perce na čestitiki me ne zbunjuje, al ova druga slika...ma ja potpisujem kapitualciju ...ne shvaćam i sad bi se ja ..al onda su još manje šanse da skužim
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 21:07
Originalno poslano od člana maredelmare maredelmare napisao:

Ja priznajem....ne kužim još pa ubi me..a šta ću:))
Spominjete perce a na toj maloj slici-opet, najdonja lijevo, ima perca koliko oćeš. Ono bijelo perce na čestitiki me ne zbunjuje, al ova druga slika...ma ja potpisujem kapitualciju ...ne shvaćam i sad bi se ja ..al onda su još manje šanse da skužim

I ja ne kužim, ali nema veze! Nego namučila se ja danas oko onih cvjetića, dođem do faze mislim 8 i dalje......ništa!
ANĐELKA
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 21:20
i ja se vraćala dva puta dok nisam skužila što si napravila (makar mislim da sam skužila), izrezana perca prislonila uz objektiv i onda slikala tanjur a usput se vidi i malo pozadine koju si postavila pa zato sve izgleda zbunjujuće, jesam u pravu? Sve u svemu, dobra ideja, sama izrada čestitke a i tanjur sa perima, kako se samo sjetiš, mašta radi sto na sat!!!
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 23:50
Mislim da moram na spavanje da odmorim mozak jer nikako da shvatim perje , rupice , fotgrafiranje, čitam več nekoliko puta objašnjenje , vračam se proučavam slike, ali moram priznati slabo sam shvatila. Sutra je novi dan pa ću ponovo
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 12:41
smile141i za izvedbu i za prezentaciju čitavog kompleta a ja osobno bih izdvojila čestitku koja mi je fenomenalna
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 16:49

kami, pokušala sam prenijet sa copy+paste ovu sličicu koja mi je enigma, pa nisam uspila već ovako.Evo to je to! Šta je ovo? Zamisli da sam u vrtiću...pa mi tako objasni, vidiš da ne mogu razumit drugačije
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 20:09
čestitka mi je predobra!šablonu si stručno izrezala,a vidim i da je prezentacija tako dobra da je izazvala pravu pomutnju.tanjur mi je savršen u jednostavnosti motiva.
ovo me podsječa na one 3d slike koje su bile popularne prije par godina,pa su se glave razbijale...što je to u dubini slike
maredelmare pa vidiš tanjur kroz rupice
svaka čast kami ,toliko sam se nasmijala da sam morala ponovo pisati poruku jer više ni sama nisam znala šta sam napisala od silnih grešaka.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 20:14
Od ovolike pomutnje oko mog amaterskog vježbanja makro snimanja fotki
više ne znam kome nisam zahvalila na komentaru pa hvala svima Embarrassed

Ovako, neću vam crtati LOL Izrezala sam čestitku od tvrdog crnog hamer papira i presavila ju na pola...
Na njenoj naslovnoj strani sam izrezala 1 pero (koje zapravo izgleda kao šablona), a u unutrašnjost čestitke sam zalijepila 3D gepardice...
Kad se čestitka zatvori, vidi se gepard-uzorak kroz dijelove pera...
I onda sam ja otvorila čestitku, postavila ju iznad tanjura i fotkala tako da se izoštri jedno pero sa tanjura koje se onda na toj fotki vidi kroz šuplju kičmu pera sa čestitke smile39valjda je sad jasno...
Malo se igram s opcijama na fotiću, makar je to sve nabrzaka još, ali tek toliko za probu (i da vam proširim horizonte LOL)
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2010 u 21:00
Lijepo si ti to izvela a mi nek upregnemo moždane vijuge!Dala si nam materijala,super je !Kad sam vidjela perje pomislila sam da će ispod biti koja koka koja se malo ofucala pa joj perca popadala,a možda i neka druga leteća ili brzotrčeća beštija a ono gepard!A možda je i on imao bliski susret sa pernatom životinjom pa na poprištu bitke ostalo perje,tko zna,e ovo bi mogla biti moja verzija priče!u svakom slučaju-odlično jeClap
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 18:49
Ma kako ne vidim tanjur! ovako se ja osjećam nakon mozganja... ...a sad jesam li skužila, misila sam se-ne znam bi li šutila i skrivala glupost,ili, rekla-ne mogu više, ne ide me i gotovo...šta mislite za što sam se odlučila?:))))

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 18:58
Ajme, evo sam skužila-yessss! Al, neću brisat gornji komentar-sve sam to ja:))) Sad sam skužila da si izrezano perce na čestitki,tj, rupice, jako približila aparatu, pa onda kroz to slikala tanjur -e, zato ja nikako skužit-do sad! A ovo crno na slici su neizrezani dijelovi na čestitki. Odoh, dosta mi više tvojih pera-ma je da si sve super napravila, al brate, namučila si me pošteno s ovom slikom ..sad mogu na miru    

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 21:46
...eeeh. Kami, Kami... ovaj put je i priča bila malo zakukuljena plus fotkanje iz neobičnog rakursa i priznajem dobrano si nam zatitrala vijugice... ali dobro je to, i tak nam je danas sve prejednostavno servirano... stoga bravoooo za super ideju s fotkanjem, a posebno smile141za izvrsnu čestitku naročito zbog njene metaforičnosti... i tanjur je savršeno ispao bez obzira što mu ti još pronalaziš mane...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 11:33
Hahahaha, jao draga, napravila si živu pomutnju sa svojim fotkicama koje su poput testova vizualne percepcije! Srećom, nemam tih problema pa sam odmah skužila o čemu se radi, ali svejedno hats down na ideji! Tanjur mi je lepršav i super mi je kad izvučeš neke "obične" salvete (u koje bih ja samo gledala i pitala se što s njima) i od njih napraviš nešto posve drugačije i neobično! smile89
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 19:40
haha opet si napravila pomutnjuWink...........lijep tanjur,za prvi sottile na stakluThumbs%20Up.........mačke su odlične ali pero je masetralno izrezano ( i prezentiranoLOLLOL)
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 13:44
Vidim da si puno ljudi zbunila sa onom fotografijom LOL 
Odlični radovi Thumbs%20Up
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 19:51
bravo kami,tanjur i cestitka odlicniiiiiiiiiiiiiiismile141..sottile fenomenalno uspioThumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.