Vrtno cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 2324252627 43> |
Korisnik | |
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ikrokar
Upravo klijam Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda i tvoje fotke su jako dobre, samo malo oštrine !???
Fala i pozdrav !
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nažalost fotić mi nije baš neke kvalitete , ali štedi se za novi ...... a tada čuvaj se ..... ma šalim se, tko može nadmašiti profesionalca poput tebe bez obzira na kvalitetu opreme
|
|
ikrokar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
glista
Nedavno posijan Pridružen: 09 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 52 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo
|
|
vojim sve sto je jepo nevojim nista sto je luzno
|
|
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon sam uspjela staviti sličice! Jeste li primjetili to čudo? Nastojat ću snimiti interesantne detalje makar nisam talenat za foto!!!
|
|
matilda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ikrokar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda.....više nego ugodno si me iznenadila.....PREKRASNO !!!
src="smileys/emot25.gif">
|
|
matilda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ikrokar!
|
|
ikrokar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neznam koja mi je bolja !!!
Ovo kradem sinu laptop prije nego ode na posao, nemam kada komunicirati sa vama jer mi ne radi internet (star komp.).Puno pozdrava !!! |
|
ikrokar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema šta predivne su
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe slike
|
|
matilda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna poincijana.moja je tek ove godine posijana, tako da se neću moći još dugo hvaliti njezinim cvijetićima.
evo malo slikica i od mene |
|
alad
Mladi grm Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure predivne su vam slike
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike i cvijeće su predivni
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovdje se slobodno može reći da je u tijeku foto natječaj za najbolju sliku jer su slike famozne! Ne daj Bože da sam u žiriju i da moram odlučivati čija slika mora biti nagrađena!?
Svaka čast ikrokar i matilda!
|
|
ikrokar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda čemu suzice ? Slike su ti jako dobre posebno ove tri zadnje su prekrasne......bravo !!!
|
|
matilda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima na komplimentima.
ikrokar ove godine sam dobila sjemenke te predivne biljke, ali malo znam o njoj i nedavno saznala da ću na prvi cvijetić morati čekati duuuuuugih 3 g. |
|
Odgovori | Stranica <1 2324252627 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |