Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Biljanin decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Biljanin decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 30>
Korisnik
Poruka
SandraST View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 90
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SandraST Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 20:12
Da, moja je. Ja sam je zapravo isplanirala i osnovala još 2005, ali je sve do sada nisam pokrenila. Evo, ja i Vania zapravo krećemo u pothvate. Imamo puno toga za pokazati, ali i za naučiti pa su nam svi članovi dobrodošli i kao polaznici tečajeva i kao predavači na tečajevima. Sad ću iskoristit priliku, da svi oni koji pročitaju ovu poruku daju prijedloge na koji način bi mogli sudjelovati u ovom projektu. I molim vas nemojte biti skromni, pohvalite nam se. Prve radionice će krenuti sredinom Studenog, 4 vikenda za redom i sve će biti na temu Božića i Nove Godine, ali ono što ćemo izrađivati bit će nešto sasvim novo. Trenutno smo u fazi osmišljavanja i planiranja pa nam je svaka ideja i savjet od velikog značaja. za desetak dana odlazim u Pariz po neke nove materijale i edukaciju.

Poz,
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 20:25
Wow, super, steta sto nisi blize, da udruzimo snage, premda je i na daljinu moguce. Ides u Paris, blago tebi i ja bih jos jedanput, uzivaj i dodji puna novih materijala i ideja smile78
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 20:53
prelijepa kutija  Biljana,sa ovim motivom si me vratila u djetinjstvo jer imam slicnu sliku.smile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 23:57
Baš izgleda kako shabby kutija treba izgledat, 2K ti je odličan, sve skupa-ne može nego tako!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2010 u 19:33
ona vješalica mi je prekrasna, ali kutijica me je totalno oborila s nogu.
jednostavno je u svakom slučaju predobra, slikica, 3d šablonica...
smile227
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2010 u 20:36
kutija je mrak mrakova, šablona je divna
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 01:07
-o kutiji i njenoj ljepoti suvišno je pisati,svi znamo da je prva liga
-slika kao da je uzeta iz mog albuma,a gospodin na njoj liči na moga tatu iz mladih dana,moram ponovo pogledati slike....
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 09:28
Ma stvari su ti super. Moram ovih dana nesto poceti ali sam jos uvijek na poslovima uredjenja stana.
Super ti je kutija.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 22:42
Drage moje, hvala vam puno svima na komentarima i lijepim rijecima, koje uvijek gode.smile198
Kika, jesi ti ponovo pogledala slike u svom albumu? Mozda smo sestre? Ha, ha, sve je moguce smile219

Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 20:53
kutija je mrak!! smile39
nadam se da ću jednog dana skupiti dovoljno znanja da i sama probam tako nešto a do tada se mogu samo diviti skladnosti detalja.
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 17:27
 Hvala imenjakinjo moja, uskoro ces praviti i bolje radove od mene, znas onu "svakog dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem...." smile78
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 18:28

a znaš ti onu "iz tvojih usta u božje uši" Wink ?

Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 22:03
Prekrasno, prekrasno, prekrasno!!! Ti si izgleda jedna romantična duša...jako mi se sviđaju tvoji radovi...škrinjice su predivne, a ono ogledalo, kao i sve ostalo je predobro!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 19:20
dada 28, puno, puno hvala smile78
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 10:46
-hvala na tome da bi mogle biti "sestre"
-tko zna "čudni su putevi gospodnji"
-ne bih se protivila
-budemo posestrime(po hobiju)
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 19:16

Odabrala sam plavu boju, boju ljeta, sablonu ruza (radila sam sa glet masom za drvo, da dobijem 3D efekt) i naslikala sam akrilnim bojama na poklopcu ruzu.
I kutiju i ram za fotografiju sam sabirala voskom.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 19:19
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 19:28

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 19:30
Molim te kas si to radila,nisi ni 1 sat doma i vec tres.
Dali ono sto si podlogu kupila je dobra ili nije. Mene interesira jer imam sada dosta plocica pa bi stavila na njih podlogu / preitner - mislim da si tako rekla, znas pomalo sa sklerozna/.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2010 u 19:34

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.