Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 30> |
Korisnik | |
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, moja je. Ja sam je zapravo isplanirala i osnovala još 2005, ali je sve do sada nisam pokrenila. Evo, ja i Vania zapravo krećemo u pothvate. Imamo puno toga za pokazati, ali i za naučiti pa su nam svi članovi dobrodošli i kao polaznici tečajeva i kao predavači na tečajevima. Sad ću iskoristit priliku, da svi oni koji pročitaju ovu poruku daju prijedloge na koji način bi mogli sudjelovati u ovom projektu. I molim vas nemojte biti skromni, pohvalite nam se. Prve radionice će krenuti sredinom Studenog, 4 vikenda za redom i sve će biti na temu Božića i Nove Godine, ali ono što ćemo izrađivati bit će nešto sasvim novo. Trenutno smo u fazi osmišljavanja i planiranja pa nam je svaka ideja i savjet od velikog značaja. za desetak dana odlazim u Pariz po neke nove materijale i edukaciju.
Poz,
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Wow, super, steta sto nisi blize, da udruzimo snage, premda je i na daljinu moguce. Ides u Paris, blago tebi i ja bih jos jedanput, uzivaj i dodji puna novih materijala i ideja
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prelijepa kutija Biljana,sa ovim motivom si me vratila u djetinjstvo jer imam slicnu sliku.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Baš izgleda kako shabby kutija treba izgledat, 2K ti je odličan, sve skupa-ne može nego tako!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
ona vješalica mi je prekrasna, ali kutijica me je totalno oborila s nogu.
jednostavno je u svakom slučaju predobra, slikica, 3d šablonica... ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kutija je mrak mrakova, šablona je divna
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-o kutiji i njenoj ljepoti suvišno je pisati,svi znamo da je prva liga
-slika kao da je uzeta iz mog albuma,a gospodin na njoj liči na moga tatu iz mladih dana,moram ponovo pogledati slike.... |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma stvari su ti super. Moram ovih dana nesto poceti ali sam jos uvijek na poslovima uredjenja stana.
Super ti je kutija. |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Drage moje, hvala vam puno svima na komentarima i lijepim rijecima, koje uvijek gode.
![]() Kika, jesi ti ponovo pogledala slike u svom albumu? Mozda smo sestre? Ha, ha, sve je moguce ![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
kutija je mrak!!
![]() nadam se da ću jednog dana skupiti dovoljno znanja da i sama probam tako nešto a do tada se mogu samo diviti skladnosti detalja.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Hvala imenjakinjo moja, uskoro ces praviti i bolje radove od mene, znas onu "svakog dana, u svakom pogledu, sve vise napredujem...."
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
a znaš ti onu "iz tvojih usta u božje uši" |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Prekrasno, prekrasno, prekrasno!!! Ti si izgleda jedna romantična duša...jako mi se sviđaju tvoji radovi...škrinjice su predivne, a ono ogledalo, kao i sve ostalo je predobro!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
dada 28, puno, puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-hvala na tome da bi mogle biti "sestre"
-tko zna "čudni su putevi gospodnji" -ne bih se protivila -budemo posestrime(po hobiju) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Molim te kas si to radila,nisi ni 1 sat doma i vec tres.
Dali ono sto si podlogu kupila je dobra ili nije. Mene interesira jer imam sada dosta plocica pa bi stavila na njih podlogu / preitner - mislim da si tako rekla, znas pomalo sa sklerozna/. |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |