Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorište i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorište i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 86>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 23:15
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 23:19

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 23:24

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 23:24
Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2012 u 13:05
WOW!!!!!! Pa ti imaš pravo biljno carstvo! Prekrasno!!!!!
Iz svakog kutka nešto miriše i virka :)smile57

Predivne su ove ružičaste vinke - tu boju nemam, pa se preporučam :)
Fantastičan mi je plastenik - sanjam o nečem takvom, ali doma nemam mjesta. Moje se dvorište svelo na kolni prilaz i pol metra sa strane.
Trenutno se dvoumim oko nekog mediteranskog bilja i divotau stilu engleskog vrta za onu južnu stranu kaj sam ti spomenula, ali mislim da ću u svakom slučaju bez obzira u kom smjeru odlučila, nekaj naći kod tebe, neki pelcerić ili sjeme. Definitivno ćemo ostat u kontaktu i dalje razmjenjivat divote.

Pozdrav!
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 15:51
Eeeeej draga Dobro mi došla!                  Oprosti što nisam odmah vidila da si bila ovdje, ma uostalom znaš da sam bila okupirana nekim paketićima koje je trebalo poslati. Bit će mi drago da ćemo ostati u kontaktu i naravno uvjek će se naći nešto za razmjenu. Vinkice će valjda dati koju sjemenku, pa će se valjda nešto naći i za tebe. Plastenik je već dugo bio moj neostvareni san, koji se konačno ostvario .....no dok razmislim što bi sve trebala natrpati u njega ,još mi je mali.....jer nema mjesta za sve cvijeće koje želim posijati, kad mora dijeliti taj prostor s povrćem,točnije flancima povrća ...
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 23:26
Lijepo ti se drži cvijeće u tvom vrtu, ni ne vidi se da je bila suša.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 23:53
Ma naći ćeš ti mjesta i za cvijeće i za flance...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 22:49
Draga Ana, to je sve sitnica, ni upola, koliko je toga trebalo biti.....više od pola toga ili mi se smrzlo ili kasnije uginulo od suše...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2012 u 22:51
Vijolice draga, Hvala ti na posjeti, dođi mi opet! Nisam zaboravila svoje obećanje, samo čekam da se još sjemenke osuše!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 12:39
Samo sam malo
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2012 u 13:06
lijepe slike ciklame su moj favorit
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2012 u 19:15
Dmirce,Mari,Hvala vam na posjeti!      Mari meni su ciklame zakon, mislim da ništa tako lijepo ne miriše u dvorištu kao one...samo nažalost cvjetići su im dosta kratkog vijeka, ali nema veze,uživam u njima dok traju. Poslije ostane lišće koje je isto zanimljivo, ako su posađene u skupinama..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2012 u 19:47

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2012 u 19:52

Evo i mene, još sam mali, ali napredujem polako....
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2012 u 23:21
Eeeeeeeeevvvvvvvvvooooooo mmmmmeeeeeeeee oooooppppeeeeeettt a koja ti je ovo biljka s tim ljepim bojama dovoljno od mene sad
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2012 u 23:43
Dmirce to je Amaranthus Tricolor...
Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 09:35

smile215Amaranthus je baš simpa :)

A kaj je točno onaj veliki roza cvijet? Viđam sve naokolo, a nikad se ne sjetim pitati...
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 12:14
Vlatkich,to je vrtni starinski sljez, hoćeš ga sijati? Imam puno sjemena. A na godinu ako Bog da trebalo bi ih biti i duplih i još svakakvih vrsta,neki su mi već lijepo porasli,neke tek mislim sijati...    
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 12:22
Za Amaranthus ti ne mogu ništa obećati,jer imam jednu jedinu biljku i morala sam ga izvaditi,pa će ići u kuću na zimovanje,ali ako baci koju sjemenkicu, probam ti posijati, ako ne bude ništa od moga,znam gdje ga ima, pa ako ga nabavim budi sigurna da ćeš ga i ti dobiti... Dmirce ovo također vrijedi i za tebe!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.