Ksan & Bilje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 38> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasna nježna boja ruže, još onako s kapima kiše djeluje predivno, a i anemone su lijepe, elegantne.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Iju! Sad će ljudi misliti da sam dvoglavi zmaj, a ja tak'a milokrvna...( grizem, bodem i tek ponekad ujedam)
![]() ![]() PS moji digitalisi JESU skiknuli... |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
sve je lijepo , ali fotografija upravo ove ruže je toliko lijepa da oduzima dah
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Dugo nisam bila u tvom vrtu.
Sve je šareno, lijepo, uredno. Mala maca mi je najnaj.... ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nije me dugo bilo,anemone su me odusevile ..a ova ruza je predivna
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Lovro, Anabistrica, Dmirce, Lantana, Dadinica, Glikica, Belica, Monna, Lilie, Kamenjar hvala vam na posjeti i lijepim riječima za moje cvijeće.
Evo još koja slikica, bilo bi ih i više ali još uvijek sam bolna i nesposobna da svu svoju ljubav pustim u svoj vrt, sad samo tužna stojim i gledam u njega ![]() Dali znate za onu "Ljudi planiraju a Bog se drži za stomak i grohotom smije" Puna je cvijeta, prekrasna ![]() Moj prvi cvijet ![]() ![]() Evo ga cijeli, još sam mali ![]() ![]() I moj jasmin cvijeta ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
posebno sam odusevljena tvojim prkosima...jesu iz vlastita uzgoja?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kupila vrećicu sjemena i dalje su bili mojih ruku djelo ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jesen kod tebe izgleda divno... odvalila sam se od smijeha na Adam kako je plodan kao Hurem...
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
kakav je ono tvoj Adam ?
![]() ![]() ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pa zar nije ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belica hvala ti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bebičnjak ti je pravi...
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sve ti je lijepo ,a anemone ponove izdvajam jer su mi najljepse
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Lipo i cvitno ksan,bravo za "Hurem"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |