Vrt by Maris |
Odgovori | Stranica <1 2324252627 102> |
Korisnik | ||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bodljikavi paradajz.
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bijela lavanda.
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sve ti je rascvjetano, prvi puta vidim bijelu lavandu (nisam niti znala da postoji ), krumpirko, pa taj bodljikavi, a hortenzija - već procvjetala, moje su tek u pupovima. Krasno cvijeće
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala draga . |
||
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kod tebe je, kao i uvijek, sve predivno
|
||
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kao ti nagovoriš svoje cvijeće da procvjeta prije nego kod ostalih?
Sve ti je lijepo, a posebno mi je simpa onaj cvjetić bodljikavog paradajza. |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno ti je cvijeće, čak i hortenzija cvate. Nekak mi se čini jako rano. A onaj cvjetić koraljnog kaktusa stvarno zaslužuje makro snimku da se vidi njegova svilenkasta opravica.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Emilly,Andina,Anabistrica .
|
||
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prekrasno cvijece,gdje si uspjela nabaviti bijelu lavandu
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Rosa2 ,nabavila sam je u Strmcu (Samobor),u jednom malom rasadniku. |
||
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
predivna je ja sam lani trazila bijelu i ljubicastu pa su me gledali ko da sam s neba pala,a onda sam odustala
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Meni je bijela lavanda otkriće,do nedavno nisam znala da postoji . |
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tek sam sad na tvojoj temi saznala da postoji i bijela
|
||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasan je bijeli krumpirko i bijela lavanda. Hibiskus ima posebnu boju.
|
||
život je more
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bebolina,Irenaidani,Lantana .
|
||
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kod tebe je Bravo Nisam ni ja znala za lavandu..hibić ti je krasan
|
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
rosa2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja sam ju prvi puta vidjela tu na forumu ,na onoj temi o uređenju gdje ima raznih slika
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
Odgovori | Stranica <1 2324252627 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |