Bugičini cvjeteki |
Odgovori | Stranica <1 2324252627 154> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će ga, ništa ne brini. Super mi je i vrlo izdržljiv, a ni puževi ga ne grickaju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehehe, moram priznati da ne znam. Prije mog uključenja na cif uopće nisam pojmila da bih se mogla naći u tako ugodnom društvu cvjetnih prijateljica, prijateljica u pravom smislu riječi. Bez tolike vaše pomoći, moga vrta ne bi bilo.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš pravo Bugi, puno dragih ljudi se tu upozna i sklopi prijateljstva, a cvijeće u vrtu te svakodnevno podsjeća na njih. I sve to zahvaljujući našem Adminu. Baš smo sretni, zar ne?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesmo, krasno je biti član cifa. Uživam ukrasti sama sebi malo vremena i prolunjati divnim stranicama našeg cvjetnog društva.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vila2, taj noćurak je zaista lijep, još je ljepši u prirodi nego na fotkama.
A za biljčice ispod loze... to je priča za sebe. Na sjevernoj strani kuće imam lozu i tu su svoje mjesto našle neke, kao što je koraljna zvončika, iglice, na jednom malo sunčanijem dijelu sedumčići, pa heucere (ako se ne varam), zimski jasmin (jer ovuda uvijek zimi prolazimo, pa da malo uživamo) i mala ljubičica, travice kojima ne znam naziv, jedan mini čempres, eounymus, jedna sasvim mala hortenzija... I imam još puno mjesta za sadnju, ali nemam ideje što zasaditi da izdrži takve uvjete... Ispod loze iza kuće je idealno mjesto za sadnju (istok), ali problem rade puževi, a ne želim stavljati pužomor zbog djece. Tako tamo imam samo perunike, narcise mini žute i velike bijele s narančastim "okom", uz lozu vrtni hibiskus, ružmarin i forziciju. Ispod loze sam malčirala da ne raste korov i to je to do daljnjega.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aeoniumi su predivni!
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 2324252627 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |