Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 248249250251252 381> |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dosta ti je za danas
Bolje da idem dedi noge grijati...ti si noge koliko vidim..... oprala
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jok, joook, čekam malo jači vodopad!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ustajem rano, idem curama s cifa u rasadnik kupiti mandeville
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da...
|
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde gibaj onda i da si malo češće navratila ovdje!
|
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Citam da se bozurov cvijet bere kao caj valjda ili'Mozete li mi pomoci oko toga za sta se bere ?
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustilka, ja to ne bi znala!
|
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja pa se cudim prvi x to citam.Tako smo krenuli i sa maslackom pa nadjosmo kasnije koliko je ljekovit
|
|
Seneka |
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sinoc mi malog grlo zabolilo,jasno sma mogla napipati kuglicu od krajnika na vratu,a on osjetljiv nikad jos nije proslo bez ljekara i sirupa i dam mu kasiku meda od maslacka priej spavanja.Vjerujte to je bilo sve ko rukom odneseno hvala Bogu.Sad smao skupljam cvat maslacka i susim.
|
|
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati da meni baš ovo s maslačkom nešto smeta, svaki puta kad to pijem nije mi dobro, pa sam odustala..
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moguce,mozda si alergicna na njega.Meni jako godi kasika tog emda,a mrzim slatko staviti u usta pogotovo tako sladak med.
|
|
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustilka, ja nisam pravila med, nego sirup i ne odgovara mi baš, više mi odgovara Kombucha čaj..
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kko se pravi taj sirup,med je odlican,srednje gustoce.
|
|
Seneka |
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sirup od maslačka
Sastojci 5oo kom cvjetova maslačka (glavice) 3 litre hladne vode 4 kom.limuna 4 kom.naranđe 3 kg šećera Priprema: Ubrane cvjetove maslačka prelij sa 3 litre hladne vode, dodaj na tanke šnite narezan limun i naranđe i ostavi stajati 24 sata. Procjedi kroz cjedilo i gazu, tako da dobiješ čistu tekućinu. Sipaj u lonac, dodaj 2 kg šećera i kuhaj 1, 5 sat (računaš od trenutka kada zakipi). Što češće promiješaj. Nakon sat i pol smanji vatru na minimum, i kipući sirup ljevaj u potpuno suhe teglice, napuni i odmah zatvori poklopcem. Ostavi da se dobro ohladi. Posluživanje Taj sirup je izuzetno dobar za sve prehlade, bronhitis, kod problema sa usnom šupljinom, kod grlobolje…Finog je okusa, pa ga rado jedu i djeca (jede se žličicom). Od ove količine ispadne vam otprilike 4 teglice (one od 7oo ml). |
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje je recept ,ne vidim ga ,odoh po
|
|
Seneka |
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da vas pozdravim..neću smetati..ostajte mi i dalje ovako vesele..
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma sam neka se zivo pa kako god.
|
|
Seneka |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim čašu obične vode
ovo je genijalnoooooo
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 248249250251252 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |