Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 252253254255256 272> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya, prekrasno, oduševila si me . Burito je divan, zimovalište isto, a do kraja si me osvojila teglom sa ukrasnim travama i heucherama! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preslatki su adeniumčeki. I moji će uskoro dvije godine, jesu ti cvjetali?
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakav krasan podrum, najljepši na forumu .
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya ti si bila prava uzorna cvjećarina, a tek kako si ga lijepo posložila kao da je za izložbu.
Sve mi je lijepo ali ovaj puta izdvajam adenium i buritto, pravi su manekeni!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda, čuvat ću ti pacifičku.
Mali kaktus, ja sam ove godine imala malo vremena za cvijeće. Nije ni volje bilo, ali za neke sam primjerke ostavila ipak par minuta na dan. I to je to!
Smrcko, da li sada pogledaš u dvorištu onaj tepih od hrastovog lišća. Da ti prođe volja za životom. Odvrataaaa jeeee !
Anastazija, ljubav prema ukrasnim travama i heucherama je toliko uzela maha da ih lagano rasađujem gdje god stignem
Otok, draga, zar bi moj podrum bio takav da nemam tebe? Pogledaj malo sličice - nema slike gdje "te nema!
Emilly, i ja sam kao i voki mislila da od cvata ove godine ništa, ali evo u jesen su mi zadnjim atomima snage podarili cvijetak. Jedan se pupoljak vidi na slici.
Misty, događa mi se da mi jedino cvijeće ide od ruke. Proći će i taj ružni period!
Proljeće, moji su uzori ovdje na furumu. Ja sam samo blijeda kopija nekih od njih.
Svima
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne vidi se taj tepih, vidi se lozica i onaj rozi kosmos ( ako je to). Obavezno mi ostavi sjeme tog ljepotana.
Podsjeti me na sjeme zvjezdica kampanula da ti dam. A za hrast samo reci i nemoj se šaliti, jer hrastovina dobro gori Mislim da sam pročitala negdje da hrastovo lišće, kao i orahovo ne smiješ glisticama davati |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Majstor si ti pravi od sijanja do uzgoja, kombiniranja, ma sve ti ide
Ova pacifika je i meni ovakva ove godine, a prošle je bila žuta u sredini i bijeli listići, kao da je mutirala, ista biljka od prošle godine. |
|
život je more
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, baš si me obradovala! Ii meni je Sv. Nikola darovao malo pažnje!
Smrcko, dobro si pročitala. Hrastovo lišće ima tanina i nije dobro ni za biljke ni za gliste. Strogo ga odvajamo. Ali ja znam način kako to zauvjek odvojiti
Lantana tebi ću ponoviti slične riječi kao i Otok: zar bi moj vrt bio takav da nemam tebe? Nema dijela vrta gdje "te nema!
|
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya,drago mi je da sam "prihvaćena" s tvoje strane.To mi jako puno znači.Svjesna sam toga da nemam puno iskustva ni znanja kao ostatak ovdje ali volim napredovati i učiti od vas i sa vama.
P.S.Imaš prekrasno cvijeće,adeniumi si ti divni |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ti si sretne ruke
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gospina trava, Mari - hvala vam
Tea, ovakve poput tebe dočekujem širom raširenih ruku. Možda zato jer sam jako puno truda uložila da svoju ljubav prenesem na kćer i još nisam sasvim uspjela. Samo naprijed i ako ti ikada što zatreba - tu smo mi koji smo bili dosta stariji, a tek smo učili. Pred tobom je divna budućnost
|
|
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga od srca
Evo samo jedan moj savjet...ja se uopće ne brinem da svoju ljubav prenesem na ostale u obitelji jer to je moja ljubav i moj poziv i nismo svi isti ALI kad ostali ukućani vide moju ljubav prema cvijeću i koliko mi moje cvijeće znači kao da i sami žele biti takvi.Valjda prenosim pozitivnu energiju,ne znam..Samo voli svoje cvijeće i kad te drugi vide,pogotovo kćer poželjet će i sama raditi što i ti |
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je to tvoj poziv - još ljepše
|
|
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa vjerujem da je.To je nešto što volim čitav život i uživam u tome.I nadam se da ću to i raditi
|
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rekla sam "daš mi koju glisticu", a ono vreća puna glista
Srećom navikla sam na moje u vrtu, pa nisam kidnula preko balkona. Ali još nisam hrabra da im zagledam zadebljani članak, prvo se moramo dooobro upoznati U dnevniku sam stavila kako sam ih ugnijezdila, u rukavicama |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko, i meni se malo gadi. bez rukavica ništa
|
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ala bi moje patke uzivale da se dokopaju
|
|
Odgovori | Stranica <1 252253254255256 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |