Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 255256257258259 312> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje slike mame sva osjetila, pa kako ne bi i štetočine
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, ovo si zgodno napisala....
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo ti je nešto jako zgodno, ovaj cvijetak na kat
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, mene je isto iznenadio. To sam dobila od nekoga ali više ne znam od koga. Dok nije procvjetao, mislila sam po listu da je neka trava a sada kad je procvjetao vidim da je baš zanimljiv....
Zove se Phlomis........ malo prije mi draga osoba pomogla oko imena.... |
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne slike milice. Baš mi je drago što je casia "oživjela". Lonicera je predivna.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lonicera je divna...a cvijet na kat je bas na kat....lijepo cvate....samo da se odrzi i ostane zimu...nadajmo se da je trajnica.....lijepa setnjica...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajski vrtovi, hvala ti na posjeti....Vidjela sam na forumima da casia formira puno sjemena . Kod mene je prošle godine bila samo jedna čahurica i ta nije dozrela. Možda se ve godine posreći.....
Josipa,, dobro mi došla... Lonicera je već prevelika, mora obavezno na šišanje... Cvijet na kat mi je baš zgodan. Malo ću više obratiti pažnju da li formira sjeme ili ću pokušati naći da vidim kako se razmnožava....Za svaki slučaj da mi ne smrzne preko zime jer je baš zanimljiv.... |
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U mojim zapisima sam pronašla od koga sam dobila ovaj cvijet na kat..... Draga Natalija je bila velikodušna i poslala mi..... hvala joj ....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još sam pronašla da se zove i Jeruzalemska kadulja....
|
|
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
albicija jeli to ponaški stidljiva mimoza imam malu mrvicu koja kad je takneš zatvori listiće moja djeca oduševljena kad imadneš vremena napiši mi nešto o njoj molim te
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
novi cvijetak je baš zgodan
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjarka, hvala ti na posjeti.Stidljiva mimoza ili lat. mimosa pudica je sasvim druga biljka.
Ova moja je
Albicija (Albizia julibrissin) - "kišno drvo" a još se zove i svileno drvo.
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjarka , jako dobro pazi da djeca operu ruke jer je stidljiva mimoza jako otrovna. Ima dosta o njoj napisano....našla sam i jedan video o tome kako se listići zatvaraju kad ih se takne... Ova albicija nije tako osjetljiva.....
Enrikova nona, hvala ti na posjeti. Ima tako zgodnih cvjetića za koje još i ne znam a ovaj mi je baš pravo otkriće..... |
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za prijateljicu,a Niki jedna veeeelika
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
torta je savrsena...dostojna male unucice....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga to nisam znala za stidljivu mimozu usput prekrasno u tvom vrtu
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vijolica,
Josipa, Kamenjarka, Hvala vam na posjeti..... |
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš tako... svi su došli na njezin rođendan! Sunašce malo! Daj joj jednu veliku pusu umjesto mene.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Odgovori | Stranica <1 255256257258259 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |