josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori | Stranica <1 2425262728 39> |
Korisnik | |
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fany ...kod mene je hrastolisna hortenzija posađena u bašti. Ako je moja preživjela sarajevsku zimu mislim da će i tvoja. Jedino mi nije prvu godinu cvjetala nakon sadnje ,ali to je normalno. Odgovara joj i na suncu i u hladu.
Može se i u saksiji držati ako je velika i da je redovno zalijevaš kao i sve hortenzije treba puno vode. |
|
Sponzorirani linkovi | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno,draga moja!Kao i uvijek do sada!
Moja hrasnolisna hortenzija je uginula,mislim da sam pretjerala sa gnojivom,jer su uginule jos dvije obične male.Moja velika jedva se izvukla..Tako da sam sigurna da je do mene.. Tvoja-moja anbela super napreduje kod mene! |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa hvala na savjetu presadit ću ja nu u vrt pa šta bude a i u pravu si klima je kod nas ista imam osjećaj da joj ne godi u saksiji jer mi jadno izgleda.
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike Echinacea vec odavno cekam, raj za oci.
Samo se pitam kad stignes sve uraditi da izgleda ovako uredno i njegovano. Ja o tom mogu samo sanjati |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno, kod mene hortenzija nikako da procvjeta, a sad vidim da je to normalno, naime, tek sam ju jesenas posadila.
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa sve ti je predivno kao i uvijek ja takvu urednost i raznolikost još nigdje nisam vidjela.stvarno svaka ti čast
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno je kod tebe , onu hrastolisnu hortenziju prvi put vidim
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš puno vrsta hortenzija, sve su lijepe. A i ostalo šarenilo je krasno.
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga komšinice morala sam svratiti u tvoj prekrasan vrt i odmoriti dušu,svakako ću poslije skitanja i lično svratiti da se nauživam u toj predivnoj raskoši cvjećkica
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onu hrastolisnu hortenziju vidim prvi puta. Lijepa je kao i ostale biljke koje sam vidjela u ovom vrtu (helenij, echinacea....). |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni su ti noviteti Josipa! Baš mi je drago da si se predomislila i ipak stavila slike.
Jesu te echinacee iz sjemena ili si kupila biljke?
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na posjeti
Horti, ove echinacee su kupljene biljke. Iduće godine bi trebalo da bude iz sjemena novih. I u mom vrtu sa trajnicama je ove godine rascvjetano.Evo malo slika da uživate. Hidrangea arborescens Anabele i kraj nje mleda takođe arborescens, samo roza boje. Ovdje se vidi malo izbliza. Tanke su joj još grane pa se sva objesila. Prije ovih kiša i zahlađenja su hortenzije bile u groznom stanju.Sada su se oporavile. . |
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žuti helenij i pupavica Sundown Hortijev helenij, Crveni helenij Još jedan žuti sa pupavicom Pa još jedan crveni helenij Indianer Somer ze izrastao u diva. Nisam imala pojma da će ovoliki narasti. Još samo da procvjeta. Sada malo žutoga gajlardija žuta |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam prošetati tvojim vrtom!!!!!!!!!
Tvoje trajnice me svaki put nanovo obore s noga, a posebno echinacee. One oduzimaju dah!!!!!!!!!! |
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tikvić, biće još dođi opet
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa vrt tije stvarno predivan pupavice i helenijumi su predivni...a neke hortenzije prvi puta vidim
super!
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Doktor za hortenzije... Stvarno, nisam ni znala da ima toliko vrsta... jako su ti lijepe, svaka na svoj način. Naravski i ostalo cvijeće i cijelo okruženje je
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šetati u tvom dvorištu prava je uživancija! |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontesa, Baka . Vilmač
Tokom godina nakupilo se kod mene nekoliko vrsta phlox-a Ovaj u prednjem planu najtamniji je Alisin. Možda se neki čine isti ali nisu svi su različiti . Evo još jedna lijepa biljka od moje drage Alise. Pa još jedna Alisina zasluga |
|
Odgovori | Stranica <1 2425262728 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |