Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 30> |
Korisnik | ||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Koji put je dobro slušati mame...
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
hvala cure naljepsa... moram priznati da je ideja mamina, iznesena onako usput... ali me nije trebalo puno nagovarati
![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
ideja za rad + 10... stvarno originalno i lijepo... bravo
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Övo oko štekera je odlična ideja,jako dobro
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Okvirići su me oduševili!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
Božica, Rose, Primavera... hvala vam cure, drago mi je da vam se svidja
Iris, ideje su tu da se dijele... samo naprijed Anastazija... da, da... to su ti "okvirici"... zapravo, da ne znam sto je i ja bih prvo pomislila na to...:) ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
a to je ono što sam ja mislila da su okvirići
![]() baš je dooobrooo!
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
e ovo je super
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
originalno,savršeno!
![]() |
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
E bože...ovo se ne bi nikad sjetila a tako je originalno i lijepo...bravo
![]() |
||
![]() |
||
|
malo sam slikala jucer po kuci... hm... pa evo...
cvijeće za moju mamu, anđeli za mene... i... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... i mozart za mog malog glazbenika ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
predivni su ti radovi,sve mi se sviđa,i skrinjice i zdjelice,sve,sve
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
lluvia..ima puno istine u tome...i kale su česti motiv..ali tako mi je sjela zdjela...nevjerojatno
![]() |
||
![]() |
||
|
Proljeće i Božice... hvala vam cure na lijepim komentarima
Lula, ta je zdjelica nastala iz ciste dosade, a imala je najvise zainteresiranih za udomljavanje..:)) ponekad najbolje stvari ispadnu kad se najmanje nadas i kad se manje trudis nego obicno... eto... ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Lluvia, dobro nam došla.
![]() Prekrasno radovi, dobili smo novo osvježenje na forumu!!!
Bravo!!!
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Crveni makovi i zelene kale...prekrasne zdjele!!!!!
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
ma to ti samo misliš da su tuđi radovi bolji, ljepši, savršeniji. svi mi na svojima tražimo dlaku u jajetu, ili smo zamislili drugačije ili ne znam šta. ali zato je super što pokažemo jedni drugima što smo radili pa se nekome sviđa-nekome ne (ali odavno je utvrđeno da se o ukusima ne treba raspravljati), netko ti pomogne kako ne ponoviti grešku, da neku ideju. ja ništa ne shvaćam kako kritiku u negativnom smislu, volim kad cure kažu šta bi dodale, oduzele, napravile drugačije. i onda sve to iskoristiš sljedeći put kad nešto radiš.
a jesam se izfilozofirala!
poanta je da treba raditi ako te to veseli, a ako još ispadne lijepo - sreći nema kraja
|
||
![]() |
||
|
Drage Leonarda, Piramida, Rose, Anđelka, Iris i More... hvala najljepsa
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |