Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 55> |
Korisnik | |
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaista sam bez teksta gledajući tvoje radove i diveći se ljepoti.O toj tehnici zaista ništa neznam i mislim da je ona za neke spretnije ruke od mojih i ljude sa umjetničkom žicom kao ti.Hvala ti što si me uputila na ovaj forum gdje sam se "zakopala u cvijeće i tu sam doma".Neću te više ometati svojim pohvalama i dosađivati.Možda me jednom nađeš među "CVIJEĆELJUBCIMA" i javiš se.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nema tu velike price,kad je neko majstor,majstor je. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala Kike!kutijice,ove sa pregradama jesu slatke ali su male,minijatura tako da i ne znam za koju svrhu ih namjeniti,možda za prstenje ali kome bude trebalo znat će i zašto!meni predstavlja izazov baš to jer teško je naći motiva za njih,puno je lakše raditi kad je površina veća pa možeš da se "razmašeš"
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Gledam,divim se tražim riječi po svojoj ne baš bistroj tintari i pronađoh samo to -eksplozivno,predivno,elegantno-sve baš sve,ali...kutijica s pregradama...moja boljka.divim ti se .
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
eto Mumice-imamo mi Rosu koja to zna lijepo objasnit!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kad se kopira kod i kad se ovde "zaljepi" onda se 2x klikne enter kako bi bio razmak izmedu slika. zatim se ponovo kopira kod ispod pa opet enter i sve tako. i kad se post pošalje slike će bit u nizu jedna ispod druge |
|
![]() |
|
curice moje hvala vam od srca!Mumice -za stvari tehničke prirode zadužen je moj sin!ja sam anitalent a i ne trudim se previše oko toga!Andora-to je rižin papir!
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Ti si prava radilica Slavice.Za sve ove radove potrebno je vrijeme i trud ...a ti si obadvoje odlično iskoristila. Sveukupan dojam
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kutija sa Grgurom moj je favorit iz ove serije tvojih radova... doduse vise iznutra nego izvana...iako je i ta strana super, mozda je to zbog neobicnosti motiva, ali Grgur je bas faca... i svidja mi se sto lavandu nisi "podrezala nego je isla i na njega... bas dobro
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
slave moja pa ti si prava majstorica, jednostavno ne mogu ništa izdvojit, sve je predivno i tako prefinjeno i romantično, lako tebi za morske motive kad na svakom koraku nađeš školjkice, cvjetni motivi su krasni
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa tko kaze da zabusavas, neka to odmah povuce.
Radovi su prekrasni, meni onaj sa cvijecem i onaj s skoljkicama. Supppppeeeeerrrrrr. Gdje si kupila klompice. ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlične su mi ove kutije (baš čudno za mene
![]() ![]() Ajme, ovi smajlići-ne znam zašto ih ne mogu uvik sve otvorit ![]() Ah, te klompice!!!! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() a ove dvi kutijice su mi mrak osvojile su me na prvu ,masline i školjkice pa i sveti Duje ma super
bravo majstorice
![]() |
|
![]() |
|
nema Rose,još nisu došle!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,slavice skrinjice su savršene. danas sam prolazila pokraj onog dućana al je bio zatvoren,htjela sam vidit jel imaju ovih malih kutijica sa pregradama.
|
|
![]() |
|
ako mislite da ljenčarim-varate se,samo sam se malo pritajila!radim ja ,radim.moram vam pojasniti ovu bočicu,radi se o kombinaciji rižinog papira i prešanog cvijeća.ideju mi je dao ovaj predivni papir koji se na žalost ovdje i nevidi baš najbolje-tekst,stara pisma,marke.to mi je bila asocijacija na neka stara pisma koje imam i čuvam i na cvijeće prešano među stranicama knjiga koje vrlo često pronalazim jer imam običaj ubrati cvjetić i spremiti-i zaboravit ,normalno.i tako je nastala ova bočica.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Hvala na savjetu draga Slave.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mogu ti reć da je stvarno teško puno radova izbacivat...ma je da je to gušt radit...al od umora se više zabuca...ja sam privremena "zvrk hanuma"...a kako ti možeš stalno....ne znam di ti ta energija stane
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |