|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
smrcko, ovo ti je sve čempres.
Sve je moj svekar sam pelcao u vrtu, a kad su malo porasli posadili smo ih na ta mjesta gdje su sada.
Kad ih kupiš u rasadnicima već su veći pa ne trebaš dugo čekati za ovakvo oblikovanje.
Ako ćeš sama pelcati i saditi čekat ćeš bar 5 godina da počneš s oblikovanjem tj. šišanjem.
Pogledaj si i ruže za živicu , engleske ruže te rambler ruže (samo kod ramblera uzmi one koje cvatu cijelu sezonu jer su rambler ruže poznate po tome da cvatu samo jednom.
Preporučila bi ti što se ruža tiče Vrtlariju Horvat i Virag.
Pozdrav, nadam se da sam ti bar malo pomogla!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
Opet ja
![]() Zaboravila sam ti pohvaliti dekoracije i slike, super su ![]() ![]() Onakav pribor, nešto od toga sam i ja kupila u Lidlu. Budem i ja slikala ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
Sviđa mi se tvoj vrt, vidi se da s puno ljubavi ga uređuješ
![]() Planiram ograde pe zato ispitujem, a ovo kod tebe je fenomenalno. Koliko je trebalo tim biljkama da narastu, ogradi i ovom četvrtasto oblikovanom? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Imam pitanjca?
![]() 1.Koja ti je dolje lijevo ograda i ova četvrtasto oblikovano visoko grmlje desno, mislim koje su to biljke? 2. Što je ovo četvrtasto oblikovano u sredini i koja je ograda dolje uz cestu? Vjerojatno je ono sa prve slike?? 3. Opet koja je ova biljka četvrtasti grm na početku i koja je biljka na pelargoli iza, možda grožđe? |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
prava si umjetnica,kreativna u vrtu i kući.Lijepe slike zimske idile a slika
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Sad smo otkrili tajnu tvoje kreativnosti, pa ti si profić!
![]() Lijepa slika tulipana!
![]() ![]() ![]() A od fotografija izdvajam jednu u sredini sa snijegom, s obje strane živica u daljini se vidi "nadstrešnica", sve izgleda kao tunel u snijegu!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Slika je zaista lijepa, puno je talenata tu s nama na forumu, bravo!! A snježa idila divno izgleda.. I ja sam na snijeg navikla, u ugodnom smo suživotu oduvijek..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
Slika je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
Jutros sam se baš nauživala ovdje! Ne znam što da istaknem, prelijepe aranžmane ili sliku koja me oborila s nogu!
Kod mene su tek počeli mrazevi a ovdje zima već caruje!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
ma bravo, kistići su proradili i to uspješno, a ova zimska idila je baš idila |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Evo prvog uratka nakon 25 godina. Što će osoba, kojoj je cvijeće hrana za duh i tijelo, nego slikati cvijeće. Ovo je samo prvi pokušaj nakon dugo vremena, tako da se ponovno priviknem na boje, kistove, tonove, miješanje boja....
Još vam dugujem i ostale adventske vijence i aranžmane ali uvijek zaboravim fotić kad krenem u posjetu mami.
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
zanimljivo kod tebe, u dva dana izmijenila se tri godišnja doba
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
Ovo je dobro napadalo, bravo za buduću radionicu, čekat ćemo prve uratke
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
iako ni ja nevolim snijeg ni zimu, moram reći da su ti prekrasne ove ledene slike!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
Priroda je prava umjetnica,a čekam i tvoje radove i veselim se
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Sunceee, snježna idila odmah te nagnala na kreativno stvaranje.. A tako i mora biti - u zimskim danima i večerima treba nešto lijepo raditi..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
Draga Sunce koja romantika i koji ugođaj, nemam riječi ....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
ma bolje i snjeg nego kisa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |