Jani - upoznajte me.... |
Odgovori | Stranica <1 2425262728 63> |
Korisnik | |
kerber
Pustio korijenje Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi se da je proljeće na vratima...predivno
|
|
Sponzorirani linkovi | |
suza1801
Pustio korijenje Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=6633&PID=649200#649200
jani ...12.str kod mene |
|
happy ...happy ... :))
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakav komplet!!Koliko posla!!Ma ko to može platit!!!?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Kiki na lijepim riječima
Nema uistinu mogućnosti da se dobije prava vrijednost jer se u ovaj posao utroši previše vremena i truda, ali barem radim ono što volim.....
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke moje, a sada se pripremite na bombardiranje slikama:
Prvo ću vam staviti slike svojih gipsanih odljeva. Moja draga Tara (hvala ti puno, šaljem ti veeeeeeliku pusu) mi je posudila svoje kalupiće pa ću prvo staviti slikice koje sam radila s njenim kalupima:
Dimenzije ove dvije sličice su 14x11 cm:
...pa još manje sličice, dimenzija 8,5x6,5 cm:
i ovalna sličica dimenzija 8x7 cm...
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sličice koje slijede sam radila u raznoraznim oblicima koje sam imala u kući, tipa - poklopac od marga, poklopac od filadelfija sira, kutijica od k-plus sirnog namaza, poklopac od nekakvog bokalića...... Trebalo je to vidjeti, tražili su se oblici po svim ladicama i kutijama...hehehe..... Od kako su cure krenule s onim kutijama za kolače i ja sam se zarazila i samo gledam gdje bih što mogla napraviti u gipsu....
Idemo onda redom:
...na poklopcu od filad.sira, dimenzija 12,5x9,5 cm...
Ovo sam radila s poklopcem od marga:
Ova sličica je rađena na odljevu iz k-plus kutijice za sir, dimenzija je 8cm u promjeru.....
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
suza1801
Pustio korijenje Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeee jani ovo se stvarno zove bombardiranje
ne znam koja je ljepša ... stvarno super . Znaći sad si sva zagipsana ha ha ha ... |
|
happy ...happy ... :))
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rekla sam na početku stavljanja slika da ću vas izbombardirati i eto.....jesam! Ne da mi se stavljati svaki čas, a sada se toga nakupilo......Kada krenem onda to volim obaviti sve u komadu.
Drago mi je da ti se sviđaju Suza! Hvala ti ......i fakat jesam sva zagipsana....hehehe....
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam sta je ljepse Jani,svaka cast...joj ,kad vas vidim ovako zagipsana i ja bih se u tome okusala,davno kupila neke kalupe ali nikako da mi to dodje na red.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
tifany
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani ovo je stvarno pre-pre dobroa to sam i očekivala od tebe,bravo
onaj prvi kalup mi je super zanimljiv
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saro - stvarno je jednostavno!
Na 1 dl hladne vode stavi se 3 jušne žlice najobičnijeg "maler gipsa" (tako su mene uputili da tražim) - ne prepune, ali ne niti ravne.....brzo se izmiješa i sipa u kalupe. Pustiti da se suši cca pola sata (može i malo duže ako je deblje) i onda se vadi i stavlja na radijator da se suši. Drugi dan je suho i spremno za daljnju obradu. Odnosno, vidi se da je suho kada je jako lagano Vrlo lako se izbrusi tamo gdje ima neravnina. Ja imam jednu malo grublju rašpu za nokte (one što koriste cure s umjetnim noktima....moja kćer toga ima...pa kada njoj više nije dobra za nokte, ja ju koristim jako u svemu što treba popraviti). I to je cijela priča! Meni su posebno dragi ovi eksperimenti s odljevima u raznoraznim kutijicama ili poklopcima.....
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Tifany - napisala sam već da je onaj prvi rađen s kalupom koji mi je posudila TaraBraun (još jedno veliko hvala!). I ja sam se oduševila kada sam vidjela onu njenu sličicu, čini mi se da se zove Pogled u dvorište, i ona mi je vrlo nesebično ponudila posudbu.....
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jani majstorice od odljevaka svaka ti čast, predivne stvari radiš. Gdje si nabavila salvetu sa stepenicama odlična je
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mumice, hvala ti na komplimentu
Stepenice nisu salveta nego rižin papir, ne znam da li sam kupila u NB-u ili Lumosu, već ga dosta dugo imam pa se ne sjećam.....
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo,bravo Jani.
|
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Jani, radovi su prekrasni.
Ja i ti izgleda isto razmišljamo jer ja sam isto kupila taj rižin papir sa stepenicama koji planiram stavljati u one kalupe koji imitiraju zid. Kad sam vidjela taj kalup i rižin papir sa stepenicama u Lumosu, odmah mi je pala ta ideja na pamet. Ja se još uvijek zezam sa stvarima koje radim za svekrvu, danas će valjda sve biti gotova pa stavim sutra slikice. |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Originalni kalupići, ludilo sličice
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jani predivni siu ti kalupi, ali imaš i u Kemaku gips koji ne grije,m jer ovi svi griju, i ako su gumeni kalupi, kao moji koje sam zeznula sa običnim gipsom.
DIVNE SI STVARI NAPARIVLA.bBRAVO |
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, tebi sve novotarije idu od ruke!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 2425262728 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |