Naš mali vrt... |
Odgovori | Stranica <1 2425262728 35> |
Korisnik | |
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opušta me šetnja tvojim čarobnim vrtomIma neku mističnu notu,
a ova lijeska sa valovitim granama,zlatno -žute kosice je kao iz neke bajke, pa zamišljam da se gore ljulja neki patuljak i pazi da sve bude savršeno i netaknuto. Čuvarkuće moram opet spomenuti jer su savršene u onim savršenim terakotama! da ih se nećeš moći riješiti.Javor ostavi mravima na brigu.Mislim da će uspjeti pojesti sve uši, a onda će se u potragu za novim izvorom hrane.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Catalpa, bugica, miška - hvala vam žene, drago mi je što vam se sviđaju slike...
Ti si miška to prekrasno rekla, baš i je neki čaroban osjećaj kad vjetar zaljulja "zlatno-žutu kosicu" Samo za tebe ostavljam sliku ove najdraže mi čuvarkuće, stvarno je predivna i svakim danom joj se boja prvo pojačava, a onda će postati skroz tamna... |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U biljke sam se zaljubila kad sam jednom slučajno promatrajući ih otkrila sve savršenstvo i ljepotu kojom su obdarene. Pravilni rasporedi latica, boje koje se savršeno nadopunjavaju, sklad, opojni mirisi za koje ni sama ne znam odakle dolaze i nadasve mirnoću i spokoj koji šire oko sebe.
Tvoje fotkice se me evo opet podsjetile na to. Da li je ljepša čuvarkuća sa grimiznom krunom, ili modri zumbul koji ćeš najprije namirisati nego vidjeti, ili anemona zaodjenuta u meni najdražu boju ? Iz golih grana javor je pružio jedne od najljepših listova koji postoje. Ne zna se tko je ljepši, a opet nitko nikome ne zavidi jer znaju da su svi posebni, svi predivni na svoj način. Ispunili su svoju misiju dolaska na ovaj svijet jer mi pružaju neizmjernu radost zbog svoga postojanja. |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek savršene slike i predivne biljke, ova čuvarkuća je stvarno fantastične boje. Anemona, ljubičice i sve ostalo je jako lijepo. Sviđa mi se tvoj vrt.
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bez komentara slike govore same, moje riječi su suvišne
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajski vrtovi, zvjezdica, aralija - hvala vam
Prekrasne komentare ste mi ostavile... baš se predivno osjećam u svom vrtu, opijaju me promijene koje se događaju svakog dana i potiču na akciju... zato opet nešta premještam, stvaram velike planove, a na kraju malo toga stignem... Ono što ću sigurno napraviti, mini vrt sa začinskim travama, sve su mi raštrkane okolo i to moram riješiti... ovo će biti "priručni", dok ne budemo u prilici napraviti onaj pravi... Druga stvar je kamenjar... Shvatila sam da mi je prekonfuzno to sve kako sada je i napokon mi se iskristaliziralo što želim... Svjesna sam da će tek kroz koju godinu izgledati onako kako zamišljam, ali uživam i u takvom čekanju... Trenutno nema nekih novosti osim trešnje u cvatu, ove godine je nadmašila samu sebe... Javor i dalje nije prolistao do kraja, a ova doljnja grana već dobiva malo svjetliju boju... |
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo prošetala...čuvarkuća savršenstvo!!!
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Daaa, i meni su divni Pogotovo ovaj "Pax", ima dosta manji cvijet, ali mu je boja savršena, bijela sa srebrnkastim odsjajem i rozom tek vidljivom žilicom, ma savršen mi je...
|
|
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan dan u našem malom vrtu
Kamenjar sam odlučila nastaniti sa jastučastim trajnicama, tako da opet puno toga selim i vadim... Dobila sam dvije Campanule, pa ću i njih smjestiti tu... Campanula White wonder Campanula Magic Mee Gotov je i naš mali začinski vrt... pogled sa jedne strane... ... i druge... U njega smo posadili ružmarin, lavandu, kantarion, timijan, kadulju, origano, vlasac i matičnjak... |
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilo, da mi je prošetati tuda, kroz svaku tvoju fotkicu osjeti se mir i spokoj vašeg predivnog vrta. Lijepe stanovnike ste smjestili u začinski dio.
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Vilo stvorila si divan vrt u kojem vjerujem uživaš i vrtlatiti i odmarati,
Tvoji tulipani su svi prekrasni, kao i anemone koje su prave ljepotice, također vidim dicentru i potočnicu u pozadini. Kamenjar već sad krase divni cvjetići, a začinski vrt će biti pravo mirisno carstvo kroz neko vrijeme. Bravo Gdje si kupila ovaj "Pax" tulipan, da potražim na jesen i ja u tom dućanu.
|
|
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5 - pa nije Karlovac tako daleko od našeg malog vrta... tko zna, možda jednom u njemu i popijemo kavu
zvjezdica - hvala ti, drago mi je što ti se sviđa, tulipane sam kupila u poljoapoteci, ali tamo svaki put imaju neke druge, tako da je teško naletiti na iste, ja sam sad ljuta na sebe šta nisam kupila barem još deset jer su mi stvarno predivni... Ovih dana uživam u proljetnim bojama javora... ... i tulipanima starosjediocima... izbrojala sam im 48 cvjetova Saxifrage me neće, ali ne odustajem od njih, bijeloj se pridružila i "velika bijela"... Phlox predivan i u pupoljcima, kakav će tek biti kad se rascvate... Astilbe pune pupova... |
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam tulipane crvene...bijele...ostalo...vraćam se...bijeli...crveni...opet bijeli...dicentra u pozadini...moram se javiti vlasnici - tebi vilo
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jutarnja kava i šetnja kroz tvoj vrt užitak samo taki
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOOW....divota od tulipana
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
zvjezdica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilo kod tebe sve cvate, pa ovo je pravi raj
Tulipani su savršeni, i starosjedioci i novo pridošli, javor ima jako lijepu boju i super se uklapa u tvoj vrt, anemone su vesele u raznim bojama, a astilba već ima pupove moje dvije imaju za sada smo lišće.
|
|
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvjetna raskos bome...predivno.......
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Odgovori | Stranica <1 2425262728 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |