OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 261262263264265 374> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajde otok, priznaj da jedva čekaš
![]() kad god gledam prognozu uvijek obratim pažnju i na tvoj otok, pratim koliko je ugodnije kod tebe i zavidim ti jer ti svoje sukulente možeš, bez straha, ostaviti zimi vani (moji su 90% na sigurnom, u zatvorenom) nadam se da ćeš provesti ugodni radni vikend |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zelim ti suncan vikend,kad sija kod mene ,mogu misliti kako je na tvom otoku divno
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok nema u virtualnom vrtu, jer sigurno provodi vrijeme u onom pravom - uh vjerujem da si uživala, kad je kod mene bilo super, kod tebe se možda netko i kupao, ili bar sunčao.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok - moram priznati da me danas bole noge i leđa - napokon od rada u vrtu! Nisam radila ni puno ni dugo, ali zimski mjeseci sjedenja došli mi na naplatu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dan je bio krasan, iako meni nije izgledalo da je baš nešto posebno toplo. Uživala sam na zraku i u vrtu, nešto sam uspjela i srediti, ali kod mene je kao i kod Anaide, očito nisam u formi - sad sam sva nekakva ukočena. Morat ću više "trenirati". Plavo nebo i plavo more, u daljini Velebit na čijim se vrhovima vidi snijeg ![]() Najprije sam sukulente skinula s police, trebalo ih je zaliti, a i malo pregledati - svi se dobro drže, pa onda nazad s njima na policu još oko mjesec dana prije nego se razmile po vrtu. Ovo je jedan dio ![]() ![]() Onda sam krenula rezati neke grmove Najprije helychrisum, koji je zaista podivljao, jedna od zaista izdržljivih biljaka, raste među ovim mojim kamenjem, ne buni se ni na sušu, ni na buru ![]() lavande sam samo štucnula ![]() ružmarin se je spasio jer sada baš lijepo cvate, pa ću njega kasnije ![]() pepeljuga (cineraria maritima) je jutros izgledala ovako ![]() Nju treba potpuno orezati, inače odrveni i izgubi oblik. Dok sam je šišala mislila sam da li i Lantana danas radi isto ![]() U vrtu su iznike razne lukovice, ali prve će kao i obično prosvjetati narcise ![]() Kupila sam si malo proljeća - krokusi, preslice i narcise ![]() Malo odrezanih grančica ligustruma u vazi ![]() Za danas dosta, sutra i svaki dan pomalo nastavak, posla ima ...... |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Divno zaista,barem mi sa kontinenta možemo uživat kod tebe u proljeću,hvala na divnim slikicama
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako je rekla Sarajka,hvala ti na divim slikicama,nama je ipak prerano raditi u vrtu,tvoje će proljetnice puno prije procvjetati nego naše,a sukulente moram pohvaliti,kod tebe izgleda da prežive zimu bez problema.
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe kao na izložbi
![]() ovu sliku izdvajam ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Dok sam gledala ove tvoje slike valjda sam nehotice izrekla: O Isuse... Ostatak "društva" u dnevnom me upitao: je li to slika iz vrtnog centra? To ti dovoljno govori koliko su nas se slike dojmile. A o pogledu da ne govorim... |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijep ti je pogled na more i Velebit, kaktusi i društvo su odlično podnijeli zimu, a i ostalo cvijeće u vrtu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Otok, svake godine odrežem cinerarie ovako jako kao i ti. Jedne godine nisam i samo te godine su mi cvale. Cvatu li tvoje?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Tebe kao da je zima mimoišla! Kolekcija sukulenata je impresivna, a izgledaju kao milion dolara!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala što ste malo svratile na more.
Danas neću baš puno raditi, nedjelja je, a i noge me bole. Hoya, sad si me zbunila, ja ih svake godine porežem i uvijek ima cvijeta. A možda to cvjetaju one koje preskočim jer su negdje u brdu pa ne mogu do njih? Sad stvarno ne znam, pratit ću ove godine ovu koju sam slikala odrezanu. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
cure i ja sam prije par dana čula od jedne frendice da cinerarije ne cvatu ako se režu
![]() Otok draga, kako je lijepo kod tebe, predivan pogled i sva ona ljepota sukulenata
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Spektakularna slika sukulenata, slika koja oduzima dah.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prelijepo...uljepsalo mi je dan.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divota! Krasna je i zima kod tebe. Dobro je da imamo vas, morske cure! Mi još uvijek najviše šetamo, a tek malo, malecko u vrtu nekaj radimo... ovog proljeća i ja ću lavande manje orezati nego inače, baš da vidim kako je s njima najbolje.. Za sad su mi krasne. Ružmarin je, izgleda, platio velik danak zimi.. A tvoj je ružmarin krasan ovako u cvatu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sviđa mi se ovo morske cure, još ću si umisliti ili da sam mlada ili da sam sirena
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bila sam danas u tvom vrtu,i bila sam sigurna da sam ostavila komentar
![]() divno ![]() OTOK nisi ni stara ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 261262263264265 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |