Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 40> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
trajnica mix je Saxifraga Arendsii-hybrid i ja sam to u Čakovcu kupila i također pisalo trajnica mix pa sam istraživala i našla ime
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Hvala Tija. Nisam znala ni gdje početi tražiti.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A što je ovo ? Čuvarkuća nakalemljena na stablo. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To je moj najdraži ljubimac aeonium arborescens (schwartz kopf), pa ga ja tako i zovem "crna glava" - sada je skoro crn i ja ga imam zahvaljujući Veri, a ako da želiš i ti ćeš ga imati, samo mora malo narast i na žalost nije otporan na zimu, skoro mi je vrisnuo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Umotaj ga u dekicu. Ja sam svoju kameliju u suknjicu od jute.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Odnesem ga na čuvanje kod Vere, pa ako ne preživi dobijem novog.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Šmrcko nasmijala si me do suza. Mislim da je Trišin jo premali za čerupanje. Otkinut ću ti jedan i ostaviti kod Triše pa kad dođeš u Rijeku, dogovorite se, uostalom možemo i direktno da ne tlačimo Trišu. Javi kad imaš vremena i evo mene. Po zimi u toplom. Vidiš, ni Triša ga nije držala na ledu pa je jedva preživio.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Vera nemoj mislit da sam naučila kako se zove, osim crna glava, to jedva nekako, inače imam ja svoj rokovnik.
Idem gledat Rijeke Hrvatske - super je.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Baš sam Hoye odbila voštani cvijet. Možda opet na jesen budem tutnjala van Hrvatske, i moram kameliju i rododendron tegliti sa sobom preko granice. Svo cvijeće koje su mi pričuvali je uginulo, tako da ovo dvoje nedam.Trenutno u kući imam samo palmu i neku lozu koju sam iz njem. doteglila.Nebi voljela da oskrnavim nekom biljku. ALI ZNAM DI STE, PA ĆU JA KAD SE SMIRIM SAMA TRAŽITI!! Hvala.
![]() Mislim da sam takav cvijet vidjela prije 15-tak godina, jedna žena ga donijela iz Španije sa ljetovanja. Možda mu je to prava domovina, nije ni čudo što je osjetljiv. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sve je prva liga, ja ovu črnu glavu prvi put vidim i ako ostane jedan mići kušćić, toplo se preporučam
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
zapravo preveć se istegla. Trebam ju palo podrezat da dobije koju granu. Znači bit će itekako.
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vera ovo je stvarno BLUES, sve je prekrasno, ali ovaj zadnji je nešto posebno ineresantno.
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Imaću ga i ja rekla Triša imamo ja i Vera pa će mo ti dati po jednu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vera nisam htjela zachatavat' tuđi vrt, ali da nisi više nikad svoj vrt nazvala sramotom. Jer je predivan i ovakav kakav je, a imaš još prostora za svašta.Kud ćeš ljepše od trave i voćki. Pa još si zasadila cvijeća, pa TM brodske ukrase, pa ona barka sa kaktusima...Ma divota jedna. Da ne kažem da nisi ničim ograničena u tom velikom prostoru da dodaješ što ti se sviđa.
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Prekrasan ti je vocnjak i cvijece u njemu.
A i pas ti je sladak. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Ipak od svega je najbolji štrudel.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
bogme ja pronašla svoju novu slijedeću biljku
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Potpuno se slažem sa bakom (naravno i Trišom) i dodajem: 'A koliko ti imaš zemljeeee' .... pa ti si prava veleposjednica . poz...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vera vrt je fantazija...A tek koja širina...to me oduševljava!!!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Vera nećeš ti mene zaboraviti kako su obladale izgleda da ja neću onda ništa dobiti onda se jedino ti pakuj i dolazi Trišom
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |