Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 69> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dalije predivne ,a suncokret je super ,a tek banana...koliko je stara?
A maca super ,snašla se za osvježenje
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala svma na pohvalama ![]() Željka,bananu sam dobila ovo proljeće od susjede. Ne znam koliko je stara ali znam da je prošlu godinu rasla kod nje i bila je jako mala. |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Amarilis ti je predivan, crven da ne može biti crveniji, a palimice, juka i pampasica izgledaju super, baš kao u pravoj bajci.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Pampasica ,izgleda super ,a amarilis je predivan!
Postoji li kakav tajni recept za palmicu?Jeli kupljena ,ili presađena i?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne i zdrave biljčice, mogu misliti kako je ona juka lijepa u vrtu.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
stefica tvoji balkoni opet odusevljavaju,kao i ostalo ti cvijece,prekrasno,prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala,drage curke,na pohvalama i što posječujete moj vrt.
Kat.rea,poznavajući moju susjedu ona bi 100% prigovorila i da sam joj rekla da sam sama uzgojila pelcere. Naravno da su ovi bolji što ih uzgajaju pravi cvijećari ,a ne oni moji dugi pol metra i goli kao šibe ![]() Željka,palmica je iskopana i donešena s mora ![]() Evo novih slikica. Ne znam koliko ću uspjet jer me stalno zeza ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kleoma je predivna...
Baš mi je drago za palmicu ,i ja imam prinove sa mora ,i nadam će da će uspjevati kao i tvoja!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa ja kod tebe nisam bila sto godina i zato sam propustila sve ove lijepe cvijetiće
![]() ne znam od kuda da krenem sve je fenomenalno i cvijeće i micek ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
čuvarkuća je baš posebni,nisam znala da može tako narasti.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bila je to mala izložba cvijeća. Polako sam prošetala i uživala. Štefice - super!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod Štefice uvijek sve kao u bajci.
Prekrasna cleoma, nadam se da će i moja biti tako lijepa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
pokisle ruže- šta ima ljepše od tog
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |