Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 55> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala Kike,što se tiče vaze-nemoj to pokušavati na njoj!ionako kad dođe cvijeće neće se vidjeti,radije to radi na zdjeli jer ona je široka i lijepo se vidi i vanjska strana i unutrašnjost!meni je palo na pamet ovo s vazom jer kad smo imali zadnju izložbu gledala sam ljude kako uzimaju vazu u ruke,okreću,vrte i zaviruju unutra,e sad sam napravila nešto što će ih malo zbuniti!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Draga neumorna Slavice,nije me bilo nekoliko dana,a kod tebe lijepe novosti.Izuzetno mi se dopala kutijica i prava si bakica,svaka čast.Toliko strpljenja se može imati samo za mala prekrasna stvorenja kao što su unučad. Sretan i radostan rođendan tvojoj unučici,nek ti je živa i zdrava,imaš zašto i da se trudiš. A što se tiče vaze zanimljivo,morat ću i ja to probati.Sve pet.....
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hoću,hoću Kami!i hvala vam svima!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
A naša neponovljiva svestrana Slavica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija,izgeda da kod tebe nešto ne "šteka",svi radovi koje sam stavila su ovdje a što se izložbe tiče-to je zajednička izložba nas iz udruge Kaštelanski suveniri,moja malenkost još nije stiigla do samostalne izložbe a i neće u skoroj budučnosti,bilo bi dobro da je prodano kako ti misliš(iz tvojih usta u Božje uši)ali mi prodamo jedva dovoljno za platiti štand i eventualno pokriti troškove materijala.svejedno smo zadovoljni jer ovo što radimo,radimo iz ljubavi,važno je samo da imamo za nastaviti dalje!sad slijedi izložba u Dioklecijanovim podrumima,pa u 06,mj. u Biogradu, pa Kaštelansko ljeto,itd.
|
|
![]() |
|
uči se cijeli život,pa i život je škola,i nikad nije dovoljno znanja!Sve što znam naučila sam gledajući radove drugih!Drago mi je da si nam se priključila!tvoje rječi Mirjana su melem za dušu i srce!sjetila si me na neka druga bolja vremena naše mladosti i od srca sam se nasmijala jer si me podsjetila na nešto što sam i sama zaboravila.Kukičam još uvjek,plesti sam naučila i da okrečem pletivo a ovo je zaraza,pruža velike mogučnosti mašti da se razigra!pokušaj i pridruži nam se!presretna sam što si se javila
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Vidjevši tvoje radove ostala sam bez teksta.Već desetak dana spremam se da ti ovo napišem. Znala sam da si ti umjetnička duša spretna u svemu čega se primiš. Nikad ne zabravljam tvoje pletenje vune iglama sa lijeva na desno i obratno bez okretanja pletiva.Tvoji makramei bili su za legendu.
Ovo sa salvetama je čudo, pa to je prava umjetnost za koju nije dovoljna samo volja.Hvala ti što si mi skrenula pozornost na ovaj forum jer ovo je čudo! MIRJAM
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i kod tebe svega što mi je promaklo...
swap uradak vesel i šaren s meni uvijek dragim mica macama. super su mi te tacne ili što je već to u obliku srca...
onda je uslijedio jedan post sa ajde odoka 8 fotki koje su moved or deleted from photobucket (ili kod mene nešto šteka?). poslije čitajući napreskokce komentare vidim da je neka priča o radovima koji su bili za prodajnu izložbu. nadam se da to što ih ja ne vidim znači da su prodani
![]() onda more i morski motivi - meni u glavi odmah onaj pjesmuljak od Jinxa i stihovi "daleko je mooore...."
dvostruki decoupage na vazama odličan ali šteta da se neće vidjeti kad vaze budu u funkciji.
a kutijica za unučicu je slatka da slađa ne može biti. zlato bakino će imati prekrasnu uspomenu!
|
|
![]() |
|
a curice drage,sad ste vi mene raznježile,skoro sam se ja rasplakala čitajući vaše komentare!hvala vam od srca!mumice,daleko sam ti ja od škole ali ovdje je najbolja škola!dok imamo Natašu,Izzy,Kaću,Kami,
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasan poklon Gabrijeli od none...uradjen sa puno ljubavi za svoju unucicu.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
blago Gabrieli što ima takvu baku, kutija je prekrasna ali i sama ideja 2u1 (donji dio kutija a poklopac slika). E to je ideja koja se obavezno krade. Nadam se da ću i ja jednom ovako nešto poklanjati svojim unucima (ako se moji sinovi pobrinu za to). Vaza tako krasna i s puno truda ali šteta što se neće uvijek vidjeti ovaj lijepi dvostruki decupage kad dođe cvijeće u nju
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
evo ja opet, a kakvo platno mora biti za salvetnu tehniku?????????????????
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mene je kutijica oduševila,njezna,dječija,vesela,još sa stihovima...... prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj Slavice koju ti maštu imaš, da znaš da ti zavidim, ti bi isto trebala otvoriti školu decoupagea u Splitu. Lako je tebi raditi morske motive kada imaš inspiraciju svaki dan, velikaq pusa tebi i Gabici
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ja sam doslovce zaljubljena u ovu tvojukutijicu sa djevojčicama..tako je krasno osmislila... taman svega koliko trba...a ona tako romantična i sjetna... dajem ti čistu peticu... :D
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
interesantne vaze sa morskim motivima kao nagovještaj ljeta a poklon za zlato bakino mora čovjeka raznježiti
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ova kutija za Gabrijelicu mi je fantastična-baš me raznježila, super si ne napravila, odlično sve posložila-i one curice, cvijetiće, leptiriće, citat-ma famozno!
Sve mi je sad ostalo palo u "drugi plan" ,šta bi rekli, al ne vidim sad ništa osim nje. Ona me jednostavno oduševila!!! Zaista iskreno: prekrasna mi je!!! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
kutijica ja stvarno prekrasna, baš je dječja i vjerujem da će joj se jako sviđati i kad poraste.
Vaza odlična, nastavak na prethodnu kolekciju. Možeš odmah sve prodati u kompletu. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |