|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 43> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
Lijepo je kad svaki dan možeš vidjeti nešto novo
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() |
Voljela bih hodati ovakvom stazom...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Pozdrav frida, lijepo te je vidjeti kod mene!
Ovdje su posađene ruže penjačice, tekoma, 5 kom. clematisa, nešto malo irisa, starinski ljiljani, posijan ricinus i neven...., uz crne daske je puno šumskog bilja....
Jedva čekam da mi od svega bar jedan cvijetak procvjeta i uljepša mi dan i raspoloženje.
Na ovom dijelu već je posađeno nešto novih trajnica ali slike slijede nakon blagdana.
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Jako lijepo: cvijeće, stazica kroz cvijeće, ulaz lijepo osmišljen, pa kad te stablašice procvjetaju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Dragi moji forumaši imam potrebu podijeliti nešto s vama.
Toliko sam sretna, zadovoljna, puna nade i vjere!
Nije važno koliko radiš, već je važno koliko ljubavi unosiš
u ono što radiš i koliko to daruješ drugima.
(Majka Tereza)
Kad bih ljudske i anđeoske jezike govorio, a ljubavi ne bih imao,
bio bih mjed što ječi, ili cimbal što zveči.
Kad bih imao dar proricanja i znao sve tajne i sve znanje;
kad bih imao puninu vjere, tako da bih brda premještao,
a ljubavi ne bih imao, bio bih ništa.
Kad bih na hranu siromasima razdao sve svoje imanje,
kad bih tijelo svoje predao da se sažeže,
a ljubavi ne bih imao, ništa mi koristilo ne bi.
Ljubav je strpljiva, ljubav je dobrostiva;
ljubav ne zavidi, ne hvasta se, ne oholi se.
Nije nepristojna, ne traži svoje,
ne razdražuje se, zaboravlja i prašta zlo;
ne raduje se nepravdi, a raduje se istini.
Sve ispričava, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi.
Ljubav nigda ne prestaje.
Proroštva? Ona će iščeznuti!
Jezici? Oni će umuknuti!
Znanje? Ono će nestati.
Jer, nesavršeno je naše znanje, i nesvršeno naše proricanje.
Kada dođe što je savršeno, iščeznut će što je nesavršeno.
Kad sam bio dijete, govorio sam kao dijete,
mislio kao dijete, sudio kao dijete.
Kad sam postao zreo čovjek, odbacio sam što je djetinje.
Sad vidimo u zrcalu, nejsano, a onda ćemo licem u lice.
Sad nesavršeno poznajem, a onda ću savršeno spoznati kao što sam sam spoznat.
Sada ostaje vjera, ufanje i ljubav - to troje - ali je najveća mađu njima ljubav.
(Biblija 1. Korinćanima. 13,1-13)
|
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
prekrasno
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Neka Vas sve obasja sunce i Isusova svjetlost, kazujući Vam ( nam ) put dobroćinstva i ljubavi, neka Vas sve ispune osjećaji koji su mene preplavili.
Radujte se svakom danu kao da je prvi.
Život je prekratak da bi ga ispunili tugom, mržnjom, ohološću, zavišću...
Volite se....
Sretan Vam Uskrs!
|
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
Prepredivno!!!!!!!!!!! Od prve do posljedne fotografije, iako izdvajam bijele ljubičice i presličice jer su mi posebne !
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Kako si vrijedna, jedva čekam da se sve posijano razraste i procvjeta, bit će to praznik za tebe, ali i za nas.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
Hvalospjev ljubavi-najljepša moja pjesma
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() |
tako si se lijepo ponovila i sve lijepo skockala.svaka čast.a za to što si luckasta svojim ukućanima ne brini i ja sam svojim i vjerujem mnoge dame prisutne na ovom forumu imaju istu situaciju u kući.čak i kad se vraćam s posla često navratim na plac pa se kući vratim sa biljčicama.kad me vide s kesom zlo im je.a kolegice na poslu ne kontaju kako mi nije žao tolike pare davat za cvijeće.šta ćeš neko kupuje nakit neko cvijeće.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() |
Prekrasne narcise!
![]() Sviđa mi se kako si obrubila puteljak s biljčicama! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
Narcise su fantazija... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Hvala vam najljepša na lijepim riječima!
Još ću se na kraju uobraziti!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
Koja brajda i vrt!!!
Koliko je stara ova loza? Jako je lijepo formirana!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |