Zagorje zeleno .... |
Odgovori | Stranica <1 2526272829 94> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje Anaida , Glikica i Mari !
Ne ne , zalijevati se nesmije , u Zagorju su neke kuce cak i bez vode ! Mi na zalost onu staru pumpu (stari zdenac) jos nismo uspjeli urediti ali , nadam se ipak , u skoroj buducnosti ! Vama , svakoj pojedinacno veeeeeeelika |
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako nema zaljevanja kod tebe se to ne vidi. Sve ti je lijepo i zeleno
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ipak je nase Zagorje jos uvek dosta zeleno. Tu u Primorju je sve spaljeno.
Rodendanski poklon od unuka - znaju oni "pogoditi u žicu" da se baka razveseli. Neznam jel bi bilo pametno Albiciu sada presadivati, prije jeseni, makar su barem jutarnje temperature malo popustile. Ruzice su ti lepe, makar je vrucina. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hibič,balkon,ruže povrće,,,nemam riječi
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja cvijetna prijateljice oduševljena sam tvojim cvijetnjakom i povrtnjakom!! Sve je tako bujno i zeleno, a da uopće nije zalijevano.
Iako ne ispuštam šlauf iz ruke, ne mogu se pohvalit izgledom vrta, jer hercegovačko sunce doslovno prži. Velika |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Došla sam malo na šetnju po zelenim zagorskim bregima,prekrasan vrt i povrtnjak
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dijana 7566 : drago mi je da si me posjetila ! Nadam se u dogledno vrijeme kisi ! Carol : Vrijedi pokusati albiciju spasiti ! Bum se pak ako mi ugine ! Sveza : draga , ja spremam sjeme ! Ako budes nesto htjela , javi ! tikvic : draga moja , ti si zaboravila koliko si mi sjemena poslala ! Tebi govorim takodjer "hvala" ! |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus : sad vidis i sama da su zagorski bregi nekaj posebno ali kome ja to govorim ? |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Moon , nadam se da ce te jednom put nanesti k meni , mislim u stvarnosti ! |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo novosti :
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...... i jos malo :
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..... i jos :
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovo je moj jedini adic od 10 komada , koji sam uspjela spasiti nakon onog ledenog povratka :
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam bila i uživala u tvome cvijeću, prekrasno
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga Ksan ! Danas su nam najavili daljnju susu , sve nade da bude kisa padala propale su !
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam vidjela u Baumaxu adenium velicine kao moj - cijena 82 kune !
To mi se cini jako skupo ! Da li sam u pravu ili imam krivu sliku pred sobom ? |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, zagorski vrt bez Lepih Kata nebi bil zagorski, i opet ponavljam za ruzice, bas su ti krasne ( kad neces hraniti srne s njima ).
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno ti u vrtu draga
|
|
Rijeka
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Carol , kad bi ja imala onako lijepi brijeg kao ti onda bi srnice dosle k meni ali ovako .......
Dragi moj MireK , da znas kak' sam te zeljna vidjeti ! Moj M. i ja cesto pricamo o tebi i tvojem suprugu ! Also , kad vam se stuca - to smo mi ! |
|
Odgovori | Stranica <1 2526272829 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |