Moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 25262728> |
Korisnik | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....prekrasno ante....stvarno raj za oci....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Ante. Stvarno si uspio u svom naumu.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošao natrag, Ante čestitke tebi i vrtu
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vratia se šime
neka tebe s nama |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Ante3009
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ante, puno ljepote, prekrasnih boja, skadno uređenih gredica.
Jako lijepo! |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno uređeno.
Alstroemeriju ćeš držati u tegli ili je posađena na grdicu? |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boja tih verbena je predivna i bas su se lijepo rasirile ...hm,tvoj javor,bas ga je posteno nesto ofurilo
|
|
Vir |
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posađena je kao i preostale dvije koje imam u gredicu. Kod nas u Dalmaciji one slobodno mogu prezimiti u vrtu. |
|
|
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Japanski javor ipak nije za sunčanu i burovitu Dalmaciju |
|
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
steta sto nije jer ja sam ih nabavila cak 3 razlicita..jedan je u tegli i 2 u vrtu..pa tvoj je bio prosle god super,a i viđam po vrtovim okolo predivne javore...mozda mu samo mjesto ne odgovara
|
|
Vir |
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako kog poslikaš preljep je prizor, bravo , bravo majstore
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepi vrt
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Ante3009
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš kako bi rekla Milka Babović, nekad davno....za umjetnički dojam...čista desetka!
Prekrasno! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | Stranica <1 25262728> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |