Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sukulenti u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Sukulenti u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 46>
Korisnik
Poruka
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 23:29
Evo Glikice kako božićnjaci cvijetaju za njima neprimjereno vrijeme

slikano sad  u 23,29 h

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 15:32
Aralija, djeluju mi kao da su od svile.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 19:51
divno vam cvatu cure ! Heart
belica,zagreb
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:39
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Aralija, djeluju mi kao da su od svile.
Ha , ha, ha sad još hoćeš reći da su od kinezaAngry , e pa nisu stvarno su praviTongue, ma naravno šalim seWink , stvarno izgledaju kao da su od svile , nježni i sjajniTongue
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:42
krasni su
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 22:15

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2013 u 21:34
Echeveria sentosa(dlakavica) počela cvijetati , još ovdje nisam naletjela na njezin cvjetić

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 20:30
jatropha podagrica
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 22:07
Pinus uvijek iznenadišsmile141
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 22:12
Ja nemam iznenađena ali evo malo echeveria koje neumorno cvijetaju

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 22:15

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 23:23

Aralija, da nastavimo štafetu. Čitam da Jatrofa cvate cijelo ljeto a i Baroni se ne predaje:
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 22:32
Aralija prekrasni cvjetići, koliko lijepih boja.
Pinus uvijek iznenadiš nečim novim i nepoznatim, izgledaju super. Clap

Evo i kod mene cvate lamparanthus  i delosperma                           

Lamparanhus visi iz gornjeg vrta prema najdonjem vrtu u visini od tri metra, ovako u cvatu je zaista impozantan

Delosperma malo vuće na ljubičasto, ali danas sam vidjela žarko crvenu

život je more
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 22:40
Već dugo ne vidjeh toliko lijepih slika i cvjetova,a sve na jednoj stranici.Bravo.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2013 u 08:28
Ne mogu a da se ne složim s Camelliom, smile141
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 06:08
eh Camelia uzela si mi riječi iz usta ! Zaista fenomenalno , sve redom !
belica,zagreb
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 08:30
lantana ovo je fenomenalno...ujel u posudi ovaj što visi na bršljanu..kako si ga posadila ?I ja iman tako zid sa bršljanom pa bi tako napravila
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2013 u 10:16
Svi su prekrasni
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 09:26
cvijet neke stapelije, koji sam prije nekih 4-5 godina sprešala, i zaboravila sam za njega sad sam ga slučajno pronašla. Baš si nešto mislim kako bi bilo forno imati nekoliko takvih, polijepiti ih na papir i uokviriti, bila bi baš zgodna slikica, zar ne ? Pokušat ću ove godine kad budu cvale.

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 10:06
Predivni cvjetići sukulenata. Tongue
Lantana, tvoji već cvjetaju? Ipak je kod tebe toplije, ili su moji previše u hladu uz grmić lovorike. Ovu boju Delosperme ciklama-crvene još nisam vidjela. Prekrasni su ti. Clap
Glikice dobra ideja i lijepo će izgledati u slici. Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 46>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,277 sekundi.