Sukulenti u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 46> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo Glikice kako božićnjaci cvijetaju za njima neprimjereno vrijeme
![]() ![]() slikano sad u 23,29 h
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Aralija, djeluju mi kao da su od svile.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divno vam cvatu cure !
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasni su
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Echeveria sentosa(dlakavica) počela cvijetati , još ovdje nisam naletjela na njezin cvjetić
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Pinus uvijek iznenadiš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ja nemam iznenađena ali evo malo echeveria koje neumorno cvijetaju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Aralija prekrasni cvjetići, koliko lijepih boja.
Pinus uvijek iznenadiš nečim novim i nepoznatim, izgledaju super. ![]() Evo i kod mene cvate lamparanthus i delosperma Lamparanhus visi iz gornjeg vrta prema najdonjem vrtu u visini od tri metra, ovako u cvatu je zaista impozantan ![]() Delosperma malo vuće na ljubičasto, ali danas sam vidjela žarko crvenu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Već dugo ne vidjeh toliko lijepih slika i cvjetova,a sve na jednoj stranici.Bravo.
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ne mogu a da se ne složim s Camelliom,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
eh Camelia uzela si mi riječi iz usta ! Zaista fenomenalno , sve redom !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
lantana ovo je fenomenalno...ujel u posudi ovaj što visi na bršljanu..kako si ga posadila ?I ja iman tako zid sa bršljanom pa bi tako napravila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Svi su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
cvijet neke stapelije, koji sam prije nekih 4-5 godina sprešala, i zaboravila sam za njega sad sam ga slučajno pronašla. Baš si nešto mislim kako bi bilo forno imati nekoliko takvih, polijepiti ih na papir i uokviriti, bila bi baš zgodna slikica, zar ne ? Pokušat ću ove godine kad budu cvale.
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Predivni cvjetići sukulenata.
![]() Lantana, tvoji već cvjetaju? Ipak je kod tebe toplije, ili su moji previše u hladu uz grmić lovorike. Ovu boju Delosperme ciklama-crvene još nisam vidjela. Prekrasni su ti. ![]() Glikice dobra ideja i lijepo će izgledati u slici. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |