Naš mali vrt... |
Odgovori | Stranica <1 2526272829 35> |
Korisnik | |
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj draga moja uvijek kad pomislim kako ti je neka fotkica savršena i da ne može biti bolje, ti me u tome vrlo brzo razuvjeriš. Tulipani su mi neponovljivi, a posebno me oduševio pogled na vrtni stol gdje se predivno reflektira rascvjetala krošnja.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Savršenstvo boja, Vilo, baš je vilinski. čarobni štapić radio je unom parom
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilo ova slika s tulipanima je savršena, znam da imaš čarobnu ruku za cvjetiće, ali čini mi se da imaš odličan fotić i imaš smisla za fotografiju
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija, zvjezdica - baš vam hvala To je bio neki miks tulipana koji sam kupila i samo pobockala na dva mjesta, ovaj naranđasti je prekrasan, a i ljubičasti je jako lijep... Sve u svemu, sviđa mi se kako izgledaju zajedno u različitim bojama, još kad se posade u veću skupinu...
U fotografiranju sam neznalica, ali se očito dobro snalazim na svom fotiću koji nije ništa posebno, nikakav profesionalni fotoaparat... Evo koja slika kamenjara... u njemu mi je Phlox najljepši, baš sam ponosna na njega... Pulsatilla |
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljubičasto...ljubičasto ma baš smo zgodni
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divan vrt. Špalir tulipana WOW!
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pulsatila je tako nježnog izgleda, divna je , phlox je pun cvjetića, izgleda prekrasno.
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divan opuštajući vrt, draga moja rajski je sve napisala, onaj stol stvara zaista posebnu čaroliju u tvom vrtu.
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi grm posebnog cvijeta
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka nova slika oduševljava, tulipani, phlox, pulsatila... volim šetati tvojim vrtom
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pulsatila prekrasna narocito u ovoj boj phlox wau
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan ti je Phlox...moj se tek rascvjetava
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo me nije bilo, ali tako mi je drago da sam stigla na Proljetni ples cvijeća. Tiho i nečujno promatram njihove glamurozne opravice, baršunaste ukrase, ponosno i zavodljivo držanje. Stablo zahvaljujući svojoj visini uspijeva baciti pogled na staklo na stoliću i uvjeriti se u besprijekorni izgled. Divan prizor!!! A u kamenjaru svaki je kamen dobio svoju nevjestu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
lucy sa svojim tekstom upućenim tvom cvijeću me ovo jutro baš takla u oni skriveni kutak moje duše lucy svaka čast
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar u novom ruhu odlično izgleda. Kako mi se samo sviđa festuca u novom kamenjarskom interijeru!
Pulsatila je zaslužno izdvojena, lijep primjer ljepote cvijeta u kamenu. Zato toliko uživam u ovakvim prizorima jer moje srce je u kamenu i cvijetu. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
Odgovori | Stranica <1 2526272829 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |