dadinicin kreativni kutak |
Odgovori | Stranica <1 2526272829 32> |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kreativna duša nikada ne miruje, ona stalno stvara i kombinira nove ideje. Ovi "cvjetni" radovi su me oduševili jer do sada nisam vidjela ovu vrstu ručnog rada. Vrlo skladan izbor boja, oblika i jako lijep konačni rad. Na ovim sitnim detaljima vidi se koliko je potrebno strpljenja, ljubavi i predanosti da bi dobili ono što smo zamislili.
Uživaj draga izrađujući ove ljepote da bi i mi mogli uživati gledajući ih. |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno, svaki puta iznenadiš, ovo je prekrasno
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Olja, hvala ti od srca na komplimentima!
Drago mi je da si posjetila ovaj moj kutak. Lucy, Hvala ti! Rajski vrtovi , hvala ti na lijepom komentaru! Ali, kako mirovati kada se ideje kriju ispod svake krpice, zakačene su na trakice, vrište iz kutija sa "možda će zatrebati" stvarčicama........... a vremena je tako malo. Moon, drago mi je da ti se sviđa! Hvala ti to mi svratiš!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iznenadiš me svaki put!
Zašto mi nisi bliže da me poučiš kojoj svojoj majstoriji koja je jednaka čaroliji....Da, ti si jedna vila sa čarobnim prstima....pozdravček velikiiiiiii! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki put kada dođem ovdje ostanem bez daha, koje ljepote ti stvaraš, zaista imaš zlatne ruke...
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme medo je preslatki - baš ih volim ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad netko zna, ZNA!
Sva čast majstorice! Pozdrav! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo je presladak
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi personalizirani medvjedić. Genijalan je.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čime ćeš opet iznenaditi???? Prelijepo.... Zaista, uvijek me ostavljaš bez riječi..... Divim ti se.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Lovro, jako bih te rado počila svemu što znam! Hmmmm, misliš da sam vila? Neki bi radije rekli da sam anđeo koji jaše na metli! Kakutiću, hvala ti puno-puno! Miškice moja, hvala ti! Anastazija, Baš mi je drago da ti se sviđa! Floramye, hvala ti! Moon, hvala! Namijenjen je preslatkom dječaku... Rajski vrtovi, hvala ti ! Nekako mi personalizirani dar djeluje puno osobnije, pa.... Milice Hvala ti puno! Ja samo radim ono što volim, pomalo vas zagnjavim pokazujući to. I beskrajno mi je drago čitati da vam se moji radovi sviđaju! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovu zimu sam, uz izrađivanje svega i svačega, ujedno potrošila i tražeći način na koji bih mogla svoje radove negdje i plasirati.
Naravno, odasvud su stizale samo odbijenice. Međutim, ova posljednja (mislim odbijenica) iz udruge žena koje se također bave rukutvorinama,je ipak bila najoriginalnija i zbog nje vam ovo i pišem. Bez imalo okolišanja mi je rečeno da ne žele surađivati sa mnom jer sam prekreativna. (???) Eh, drage moje, znam da ćete se prepoznati jer svraćate na ovaj forum, jako mi je žao, ali ja ću i dalje biti (pre)kreativna i raditi ovo što volim, u čemu uživam... i nadati se da će sudbina ipak jednom svratiti pogled prema meni i da će netko prepoznati ljubav i žar s kojima izrađujem sve svoje radove!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponavljam se , stvarno si umjetnica !
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 2526272829 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |