Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Prirodni vrt
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - arčilend
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

arčilend

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 54>
Korisnik
Poruka
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2015 u 02:52

...nastavak radova...napravljen još jedan sanduk za sadnju paradajza...
mogla bih da uz ivicu gredice odmah posejem nekoliko semenki tikvi...nek se puzaju niz zid sanduka...i dalje gde im srce želi...

imam one malecne Patison...ili kako se već zovu...
mogla bih da posadim  i neku Hokaido bundevu...
našlo se i nekoliko semenki tikvice...sorta Cukini...

"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2015 u 03:04

e pa juče je bilo udarnički...toliko sam se umorila, daa od umora čak ne mogu ni da spavam...

napravili smo bazen za vodu...za zalivanje...da ne moram da svako malo trčim na izvor sa kantama...
...

još samo najlon...... sutra...ups...danas punimo vodom.......
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2015 u 03:13
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2015 u 03:21
...kao uvek...strpljivo čeka da se završe radovi...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2015 u 03:34
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

bravo za klekuClap
što se tiče sijanja paradajza vani direktno u zemlju, to je dobra ideja, znam iz iskustva..čovjek ne bi vjerovao, no ako je pogodno vrijeme i  tlo, on uspije i stigne i onoga koji je sađen u presadnicama

draga moja Mari,5510... izvini... ... nisam odmah zapazila tvoju posetu mom ranču...
kleku sam kupila od jedne stare bakice na pijacu...znam da je jako lekovita...samo da se primi...

...paradajz sam posadila u novom sanduku...pokrila sam najlonom...valjda će nići...onaj koji sam sadila kući...ništa...još uvek se ne pojavljuje...već sam izgubila svaku nadu...posađen je 26.03. ... kad dosad nije provirio iz zemlje, mislim i da neće...ne znam šta mu je...možda zato što je bilo jako hladno...

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2015 u 22:44
Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

nisam dala MM da dira više tu gomilu...ima i 4 jajašca...predivan prizor...

Više nego predivan!
Gnijezdo je pravo remek djelo. Znaš li koja ptica ga je napravila?

...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto.
Sarah Dunant
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2015 u 23:20
Bazen za vodu - prava stvar! Samo naprijed. Sad je puno posla, ali poslije ćete biti jako zadovoljni što ste se odlučili na te radove.
Sutra je novi dan.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2015 u 14:08
svaki puta nas ocaras svojo mastom i velikim trudom....nedaj mm da posustane...prava ti je pomoc iako malo negoduje nebi isao da ne zeli...poz oboma i svaka cast na velikom trudu...smile73
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2015 u 21:48
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Originalno poslano od člana arčik arčik napisao:

nisam dala MM da dira više tu gomilu...ima i 4 jajašca...predivan prizor...

Više nego predivan!
Gnijezdo je pravo remek djelo. Znaš li koja ptica ga je napravila?

jeste, gnezdo je prelepo...savršeno...grančice upletene u korpicu, a ima i mahovine...samo se brinem da ptičica neće da se vrati, zato što smo se muvali oko gnezdašca...
SvavujVk, ne znam koja je ptičica u pitanju...ima ih raznih...plašljive su, tako da nisam videla koja je tu boravila...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2015 u 22:00
Originalno poslano od člana lucy lucy napisao:

Bazen za vodu - prava stvar! Samo naprijed. Sad je puno posla, ali poslije ćete biti jako zadovoljni što ste se odlučili na te radove.

lucy, ...i ja mislim da je bazen za vodu prava stvar...stalno proširijem prostor za sadnju, i treba mi puno vode za zalivanje...ranč se nalazi blizu reke, ali nije u istom nivou...nekih 20m visinska razlika...ima i prirodni izvor...ima i mali potočić, ali strmo je, i nije zgodno za zalivanje...ovo je najbolje rešenje...trenutno...

punjenje bazena...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2015 u 22:08
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

svaki puta nas ocaras svojo mastom i velikim trudom....nedaj mm da posustane...prava ti je pomoc iako malo negoduje nebi isao da ne zeli...poz oboma i svaka cast na velikom trudu...smile73

draga moja Josipa, pokušavam da malo sebi olakšam...nije MM spreman da uvek priskoči...
...ja malo poguram tvar...on se buni...na kraju popusti...
za tebe jedna prolećna slika arčilenda...

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2015 u 22:09
Evo me , opet sam ti bila i vidjela novosti ! Super !
                                                                                             Vogel bilder
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2015 u 22:13
arčilend cveta...

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2015 u 22:24
Draga arčik pratim tvoju temu ali se ne javim svaki puta, divim ti se jer znam koliko truda i ljubavi ulažete, ja svoj puljeklend ove godine još nisam stigla ni vidjeti. Hug
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2015 u 22:24
greška...ova slika nije trebala tu da se nađe...

u arčilendu, danas...sportski dan............

...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2015 u 22:34
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Evo me , opet sam ti bila i vidjela novosti ! Super !
                                                                                             Vogel bilder

drago mi je da si opet tu......
za tebe par slika sa izvora...

pozdrav......dođi mi opet...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2015 u 22:46
izvor i oko njega...

...

...

...

...

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2015 u 22:53
......stepenice od izvora do arčilenda...

...
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2015 u 23:02
...

Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2015 u 00:05
Puno posla u ovom tvom raju! Red je da malo predahnete i okrijepite se!Wink
Ideja s bazenom je odlična. Tako ćeš si bar malo olakšati.
Slika rascvjetanog Arčilenda mi je super,a ovaj čupavi gospodinčić na zadnjoj slici-neodoljiv!smile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.