Moj seoski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 268269270271272 323> |
Korisnik | |
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=hana] ličilo mi na Izabelu a nju kod nas zovu i direktor....meni je prefina a kak krasno miriši... probaj napraviti sok od grođa ili pekmez,meni je super... naravno ak ti se da gnjaviti sa time.... ili jednostavno se potrudi da ga "pokoriš"
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sta drugo reci nego prelijepio a koliko mogu vidjeti u pozadinama izgleda da je tvoj Batok cjeli u cvjecu.I da nesto bi molila ako ces imati koju sjemenku ricinusa viska sjeti me se
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Danas sam dobio bananu
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bas vidim postao sam i neukrocena biljka
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
poceli su i jesenski plodovi
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neznam imam kokotice plave ali oni imaju drugacije lisce |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Ja mislim da su to jednogodišnji kokotići, to roza i bijelo, samoniklo.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Toni kod tebe je sve prekrasno. I posijano i posađeno i samoniklo. Cvjetni raj.
Ali pesekima i maci je očito raj povrtnjak! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Probala sam i to grožđe ali ja imam i bijelo sitno to kod mene malo ko ima . To je grožđe toliko slatko da nije za povijerovati -stvarno Toni svega ima kod tebe
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Groždje,njam.Moji roditelji imaju dvije vrste crnog grožđa.Jedna jakooo miriše,slično kao jagode i slatka je,druga je malo kiselija.Mama pravi sirće od te kiselije vrste,ovu drugu pojedemo.
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Krasno cvujeće kao i uvijek.....Reci ,kako šišaš lozu kad tako dobro rađa.
Meni je to orezivanje uvujek problem. |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imam ja i izabelu,kao sto kazes ima krasan miris i ukus.Kod mene u selu samo sam je ja uspio jos sacuvati.Fini je sok od grozđa probao sam kod jedne susjede jer ja sa time bas ne baratam. |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ličilo mi na Izabelu a nju kod nas zovu i direktor....meni je prefina a kak krasno miriši... probaj napraviti sok od grođa ili pekmez,meni je super... naravno ak ti se da gnjaviti sa time.... ili jednostavno se potrudi da ga "pokoriš"
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nije,neko sitno crno jako ukusno i slatko za jesti.Imam ga vec nekoliko godina po cijelom balkonu toliko urodi nemogu ga sam ni pojesti |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno grožđe Toni, jel to "direktor"?
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Na mojem balkonu vec ima grožđa
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Toni, imaš puno cvijeća i sve je prekrasno, ali ovaj posljednji plavi mi se jako svi
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 268269270271272 323> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |