Moj seoski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 269270271272273 323> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve mi je krasno!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
starinske ,neznam im ime samonikle.Ima ih vise boja,rozna,bijela,plava
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma Toni sve je prekrasno ja ne znam šta da kažem od sad ću i ja ovako
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
moji tri idu svuda kud i ja .zanimljivo je vidjeti dok idemo u sernju okolo okusnica dva peseka macak i ja.Iako mi rade stetu u vrtu i opet ih pustim a mogu zatvoriti vrata da nedu.a da jedan nede a drubga preskoci i ogradu i vrata i opet je u vrtu |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
a pa sakupljam sjeme dođe jeftinije nego kupovati.One starinske su ocvale jos samo gdje koja pa sam ih odstranio,ima ih isto vise boja bas ima i lijepa placa imam negdje sliku |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Uf ,to ti vjerujem.
I mojima je najslađe ići po redovima...
Neki puta se ljutim na njih ,a puno puta mislim ,da ima svega i previše ,pa oguglam na njihove šapice!
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Do sada nisu imale plemenjacu ni jedna,hvala na posjeti |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
oni uzivaju ali ja bas nisam dok sam vidio da mi legze i valjaju se po salati |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće...
A pesi i maca uživaju !
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće. Ricinus je pravi džin
![]() Kako čuvaš biljke od plamenjače ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ovo je sljez sad znam da se tako zove a njega sam isto nazivao tratiri samo visoki.Narastu i do 2 metra i u svakakovim bojama.Bude i on dosao na red.A ono druo je skroz drugaciji nisko raste ali ima slicne cvjetove
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hej stvarno si brz....daj prosim te taj starinski cvijet poslikaj izbliza, pretpostavljam da je onda trajnica ( ili se sam zasijava), nije bitno jer i jedno i drugo me zanima.
Tratir ( lijevak pretpostavljam), ma krasni su, a ja se pokušavam sjetiti kako smo ih mi zvali u Slavoniji dok sam bila dijete, ali ne ide....
A od cinija češ nadam se isto skupiti sjeme......
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imam ja oleandera 30 i dosta su visoki kako koji , a ima ih raznih boja samo mi fali tamnocrveni dupli |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I na kraju te moram pohvaliti zbog vrtnih hibiskusa, koliko boja ih imaš 5 ili 6, a svi su krasni, pa gerberi i "vrtni gerberi", a na kraju oleandri koji su čini mi se otišli "nebu pod oblake", ili je to samo takav kut snimanja..... a i njih imaš zavidnu kolekciju. Bravo Toni
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
sljez nemam pojma mi ga zovemo tratiri,a donio sam sjeme vec odavno iz Njemacke ima i bijela boja
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ona zuta je lepa dora cinija ove godine ih imam stvarno puno i svakojakih boja
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
kat.rea to je neki starinski cvijet i samonikli
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Kak su simpatični i baš ih briga što će napraviti štetu .
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 269270271272273 323> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |