Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 273274275276277 370> |
Korisnik | |
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uh Lantana šta mi radiš,pa oči me zaboliše od tolike ljepote,mogu samo ponoviti CVIJEĆE TI JE PREKRASNO jer drugih riječi nemam. |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
i ja hocu takav vrt...sve je da ostanes bez daha...a jos i fantasticno slikas...ja sam
![]() |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
lantana, ovo je prekrasno.... sad mogu na spavanje dok sam vidla nešto tako lijepo. da te pitam imaš možda koju bugenviliju i za mene??????? i one biserčiće(prekrasni su mi)!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Već sam rekla pala temperatura, trava zazelenila, ruže procvale, kalistemon po drugi put i još neke nove- stare biljčice
![]() ![]() ![]() kalistemon u društvu budleje ![]() ![]() ![]() abelia mi je otkriće ove godine, stalno cvate nježnim bijelim cvjetićima ![]() Ovak neki ukrasni luk cvate od proljeća ![]() Pogled na kamenjar ![]() Gazanije su živnule ![]() Lantane ![]() ![]() ![]() Pustinjska ruže ![]() Abutilon je bio cijeli požutio, evo vraća se u život ![]() Zaklonila mi je malo pogled, ali neka nje, bugenvilia ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Anaida, Bormelija, Iris, Niho i Triša, hvala vam svima
![]() Niho sigurno bi Elza i od tebe puno toga naučila ![]() Iris brzo će biserak biti grm, godine idu... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Flavia, ništa od bijele i žute bugenvillie, rekla sam ti već kako naši ljudi kažu "udri balun kad ti dođe", a ja u prazno. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Elza pitaj i mene nemoj samo nju znam i ja nešto ja naučila i od nje
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala ti lijepa Elza na pohvalama, (vidjela sam tvoju temu, ali nisam stigla odgovoriti, ali poneki savjet ću svakako dati), jer kad netko tko ima onako lijep vrt kao što je tvoj, onda pohvala svakako godi. Ja mislim da ti imaš jednu prekrasnu konstrukciju vrta i treba ga samo malo oživiti nekim cvjetajućim grmovima i trajnicama, a kod mene još fali upravo ta konstrukcija - stabla, grmovi, živice, još nije stiglo narasti, ali polako. Slobodno me pitaj za savijet, rado ću ti odgovoriti, barem ono što znam iz iskustva. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Biserak je prekrasan, baš fora biljkica.
A more........
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Očito su svi bili na jednoj te istoj strani kad sve zapeli za biserak a ja neću jer na tvojim dr. stranama ima prelijepoga cvijeća da biserak nije ništa za njega . Sve pohvale za tvoje cvijeće-----a bugica to je zakon
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
divan je biserak
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Slavonka ja sam ga dugo gledala kod jedne susjede i divila se tim biserima, ona mi je dala mladu biljčicu i sada je već grmić. Kod nas se vrlo rijetko nađe u vrtovima. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kamilice, meni se čini da je ove godine sve nekako ranije, pa i biserak. Ja ga isto stavljam u aranžmane ibaš sam danas u hotelu vidjela aranžman sbijelim biserkom i žutim kalama. Izgleda super. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
biserak je predivan- čekati ću ja sjemenkice nigdje mi se ne žuri
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Velike pozdrave iz Međimurja šaljem i ja!! Biserak je divan, viđala sam ga već i ranije ali se niakko ne mogu sjetiti gdje..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lantanaaaaa, došla sam se malo "odmorit" na divnim fotkama i divnom cvijeću na tvojoj temi, kak su ti dobri ti biseri! Super nešto! Moram pohvaliti i bugenvilije....jel bilo išta od bijele ili žute? .....vjerojatno nije....sigurno bi ih vidjeli, zar ne?
Veeeeliki pozdrav tebi na tvoj divni otok!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Nova sam na forumu i budući da želim u moj vrt unijeti malo boje i ljepote, pogledala sam tvoje slike i već ih dva dana gleda i gledam i gledam i nikako da se nagledam.
Ovo je nešto najljepše što sam vidjela!!
Zapisala sam skoro sve tvoje cvijeće, pa ću vidjeti šta mogu kod sebe posaditi, a bit ću slobodna i pitati te za savjet.
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
uh biserak je
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Moja mama ima grmić-biserak, jer sam joj ja nabavila. Ima sitne bijelo roza cvjetiće. Sada je okićen kao i tvoj. Žao mi je što ne izdrži do Svisveta, jer bi mi se baš uklopio u aranžmane. Ali onda su već bobice suhe ili trule. I ja ti se želim zahvaliti na morskoj slici.
![]() Iz ovih stopa bih se zaletila i bućnila u vodu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 273274275276277 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |