Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 273274275276277 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 23:30

Uh Lantana šta mi radiš,pa oči me zaboliše od tolike ljepote,mogu samo ponoviti CVIJEĆE TI JE PREKRASNO jer drugih riječi nemam.

čovjek uči dok je živ
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 23:25
i ja hocu takav vrt...sve je da ostanes bez daha...a jos i fantasticno slikas...ja sam smile89
Na vrh
martina1985 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 409
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martina1985 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 23:20
lantana, ovo je prekrasno.... sad mogu na spavanje dok sam vidla nešto tako lijepo. da te pitam imaš možda koju bugenviliju i za mene??????? i one biserčiće(prekrasni su mi)!!!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 22:33
prekrasno smile89 zaljubljena sam u tvoje cveteke
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 22:29
Već sam rekla pala temperatura, trava zazelenila, ruže procvale, kalistemon po drugi put i još neke nove- stare biljčice

kalistemon u društvu budleje

abelia mi je otkriće ove godine, stalno cvate nježnim bijelim cvjetićima

Ovak neki ukrasni luk cvate od proljeća

Pogled na kamenjar

Gazanije su živnule

Lantane

Pustinjska ruže

Abutilon je bio cijeli požutio, evo vraća se u život

Zaklonila mi je malo pogled, ali neka nje, bugenvilia

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:54
Anaida, Bormelija, Iris, Niho i Triša, hvala vam svima smile79,  evo malo je pala temperatura i posao, odmah se lakše diše.

Niho sigurno bi Elza i od tebe puno toga naučila Wink

Iris brzo će biserak biti grm, godine idu...

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:48
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Lantanaaaaa, došla sam se malo "odmorit" na divnim fotkama i divnom cvijeću na tvojoj temi,  kak su ti dobri ti biseri! Super nešto! Moram pohvaliti i bugenvilije....jel bilo išta od bijele ili žute? .....vjerojatno nije....sigurno bi ih vidjeli, zar ne?
Veeeeliki pozdrav tebi na tvoj divni otok! smile79

Hvala Flavia, ništa od bijele i žute bugenvillie, rekla sam ti već kako naši ljudi kažu "udri balun kad ti dođe", a ja u prazno.
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:48
Elza pitaj i mene nemoj samo nju znam i ja nešto ja naučila i od njeLOL
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:46
Originalno poslano od člana ElzaBuba ElzaBuba napisao:

Nova sam na forumu i budući da želim u moj vrt unijeti malo boje i ljepote, pogledala sam tvoje slike i već ih dva dana gleda i gledam i gledam i nikako da se nagledam.
Ovo je nešto najljepše što sam vidjela!!

Zapisala sam skoro sve tvoje cvijeće, pa ću vidjeti šta mogu kod sebe posaditi, a bit ću slobodna i pitati te za savjet.

Hvala ti lijepa Elza na pohvalama, (vidjela sam tvoju temu, ali nisam stigla odgovoriti, ali poneki savjet ću svakako dati), jer kad netko tko ima onako lijep vrt kao što je tvoj, onda pohvala svakako godi.

Ja mislim da ti imaš jednu prekrasnu konstrukciju vrta i treba ga samo malo oživiti nekim cvjetajućim grmovima i trajnicama, a kod mene još fali upravo ta konstrukcija - stabla, grmovi, živice, još nije stiglo narasti, ali polako.

Slobodno me pitaj za savijet, rado ću ti odgovoriti, barem ono što znam iz iskustva.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:41
Biserak je prekrasan, baš fora biljkica.
A more........
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:35
Očito su svi bili na jednoj te istoj strani kad sve zapeli za biserak a ja neću jer na tvojim dr. stranama ima prelijepoga cvijeća da biserak nije ništa za njega . Sve pohvale za tvoje cvijeće-----a bugica to je zakon
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:34
divan je biserak Heart kad će moji bit toliki aaaa moji su mali mali maliiii
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:33
Originalno poslano od člana SLAVONKA SLAVONKA napisao:

uh biserak je smile94,prvi put ga vidim a nikad ni čula za njega,stvarno zanimljivo izgleda.

Hvala Slavonka ja sam ga dugo gledala kod jedne susjede i divila se tim biserima, ona mi je dala mladu biljčicu i sada je već grmić. Kod nas se vrlo rijetko nađe u vrtovima.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:31
Originalno poslano od člana kamilica kamilica napisao:

Moja mama ima grmić-biserak, jer sam joj ja nabavila. Ima sitne bijelo roza cvjetiće. Sada je okićen kao i tvoj. Žao mi je što ne izdrži do Svisveta, jer bi mi se baš uklopio u aranžmane. Ali onda su već bobice suhe ili trule.

I ja ti se želim zahvaliti na morskoj slici.smile79
Iz ovih stopa bih se zaletila i bućnila u vodu.

Kamilice, meni se čini da je ove godine sve nekako ranije, pa i biserak. Ja ga isto stavljam u aranžmane ibaš sam danas u hotelu vidjela aranžman sbijelim biserkom i žutim kalama. Izgleda super.
život je more
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 17:02
biserak je predivan- čekati ću ja sjemenkice nigdje mi se ne žuri smile79
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 15:49
Velike pozdrave iz Međimurja šaljem i ja!! Biserak je divan, viđala sam ga već i ranije ali se niakko ne mogu sjetiti gdje..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 15:28
Lantanaaaaa, došla sam se malo "odmorit" na divnim fotkama i divnom cvijeću na tvojoj temi,  kak su ti dobri ti biseri! Super nešto! Moram pohvaliti i bugenvilije....jel bilo išta od bijele ili žute? .....vjerojatno nije....sigurno bi ih vidjeli, zar ne?
Veeeeliki pozdrav tebi na tvoj divni otok! smile79
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 15:09
Nova sam na forumu i budući da želim u moj vrt unijeti malo boje i ljepote, pogledala sam tvoje slike i već ih dva dana gleda i gledam i gledam i nikako da se nagledam.
Ovo je nešto najljepše što sam vidjela!!

Zapisala sam skoro sve tvoje cvijeće, pa ću vidjeti šta mogu kod sebe posaditi, a bit ću slobodna i pitati te za savjet.
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 12:33
uh biserak je smile94,prvi put ga vidim a nikad ni čula za njega,stvarno zanimljivo izgleda.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 11:19

Moja mama ima grmić-biserak, jer sam joj ja nabavila. Ima sitne bijelo roza cvjetiće. Sada je okićen kao i tvoj. Žao mi je što ne izdrži do Svisveta, jer bi mi se baš uklopio u aranžmane. Ali onda su već bobice suhe ili trule.

I ja ti se želim zahvaliti na morskoj slici.smile79
Iz ovih stopa bih se zaletila i bućnila u vodu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 273274275276277 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.