Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 274275276277278 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2016 u 22:44
Aralija, veselim se tvojoj posjeti..... Hug
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2016 u 23:09
milice kako krasno cvatu voćke.nadam se da će biti i plodova.josta ti je lijepa
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2016 u 00:11
Voćke u proljetnom cvatu imaju neku magičnu moć. Prikuju ti pogled na krošnju izvezenu mnoštvom latica. Prikovale večeras i mene.
Sutra je novi dan.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2016 u 07:14
Ajama, veseli me tvoja posjeta....smile71 Vidim da su pčelice aktivne pa će, vjerujem, biti što i od uroda.....

Lucy, smile71, hvala ti na posjeti i na komentaru.....Sada mi dvorište izgleda kao da je pokriveno snijegom a latice padaju a moji unučići se isto vesele i govore da je pao snijeg.....
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2016 u 22:37
Pozdrav tebi i tvom proljetnom vrtu
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2016 u 10:34
MiraK, , veseli me tvoja posjeta, pozdrav ti šaljem iz moga proljetnog vrta.....smile79
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 07:40
Lipo prilipo je u tvom vrtu za tvoje unuke to je vrtić na kakvom ti može zavidit bilo koji gradski koji nema čaroliju snijega i cvijeta u isto vrijeme i prirodnog osvježivača prostora mislim da gledat unučiće uz tu čaroliju da je to to ono nešto što se nemože platit
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 08:37
Kamenjarka, smile71... Hvala ti  što posjećuješ moj vrt....Čim ustanu , moji unučići, već navaljuju da idu  "na snijeg" ...Baš uživaju i cijeli dan su vani.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 14:57
Evo novih sličica iz mog vrta:

Još malo pa će pobijeliti....

Ima nešto i ljubičastoga.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 15:00
Skoro sam ih počupala, misleći da je korov..... ima još pupova u drugim bojama....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 15:06

Ovaj jorgovan se  osušio i baš mi je bilo žao. Onda sam opazila da na stablu 4o-ak cm od zemlje raste nova grana i evo je sada procvala na moju radost...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 15:08

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 15:13
Što mi je ovo izraslo?

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 16:14
Šetam gore-dolje draga milice7 i uživam u svakoj fotkici. Grude predivne, a tek kad pobijele ... milina. Jorgovani krasni, a ovo dolje je weigela ?
A što je izraslo ... zbilja ne znam i baš me zanima što je. Ima lijepe listove. Hug

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 19:58
Rajski vrtovi, dobro mi došla....Hug  Za 15 dana će pobijeliti i mislim još malo narasti.... Baš se veselim...

Ovo dolje je weigela....
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2016 u 22:38
Viburnum opulus(žganci) biti će još ljepši kad grude postanu snježne, bijeli jorgovan posebno obožavam...sve ti lijepo cvate Tongue

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2016 u 06:42
krasni grmovi milice, viburnum ima puno loptica,  bit će opet snijega za unučiće
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2016 u 07:56
Aurelija,Hug, hvala ti što si prošetala po mome vrtu.....Svaki dan neki novi cvijetić me obraduje .....

Nisa,Hug, veselim se što si prošetala po mome vrtu... Ovaj dio godine ima svoje čari a moji mališani su presretni i uživaju na travnjaku koji se bijeli od tratinčica i latica voćki.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2016 u 20:05
Mislila sam da je prošlo cvjetanje tulipana a ovo još jedan.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2016 u 20:07
Šeboj  mijenja boju.....Kad je počeo cvjetati, bio je tamniji,,,,,

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 274275276277278 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 2,188 sekundi.