Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 275276277278279 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2016 u 20:13

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2016 u 20:31
Milice, prekrasno ti je Heart Sve je divno, ali sada su me osvojili bijeli ljepotan jorgovan i predivni pakujci, savršeni su...
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2016 u 20:43
Vila, smile71,  hvala na lijepom komentaru... Svaki cvijetić me veseli i svaki dan nešto novo procvjeta. Dosta cvijeća mi je nestalo ove zime. Nije bila velika zima...vjerujem da je nešto pojelo moje biljke....
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2016 u 21:35
Možda se ponavljam: cvjeteki prelijepi Tongue

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2016 u 21:52
Aurelia, smile71, svaki cvijet je lijep... Neki je malo draži od drugih ali svaki pruža puno veselja kad procvjeta a pogotovo neki novi koji izraste prvi puta i kad se još ne zna kako izgleda cvijet u prirodi jer neke koje imam nove, tek posijane, vidjela sam samo na slici.....
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2016 u 23:40
Pakujci zasluženo zauzeli ovu stranicu. Ljepotu treba pokazati, a ja uživam u svakoj sličici.
Sutra je novi dan.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2016 u 06:56
Pakujci su savrseni...prekrasni...
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2016 u 09:25
Lucy, Josipa...Hug

Ove godine su mi neke boje nestale.... Ili će još procvjetati... a ima tako lijepih boja na ovom forumu... Baš danas sam išla na tržnicu i nisam vidjela da se prodaju male biljke... Prošle godine ih je bilo  raznih boja a možda je još rano za prodaju a nisam pitala prodavače.....
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2016 u 15:24
pakujci carujuHug
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2016 u 15:47
Kamenjarka, Hug, veseli me cvaki cvijetić ... Pakujaca ima zaista raznih boja i kad neki vidim na slici poželim i taj ali želje su jedno a mogućnosti drugo....
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2016 u 17:30
Draga Milice, sve mi je lijepo i divno cvatu tvoji cvjetići, uživala sam u pakujcima posebno, ali taj divan miris jorgovana dopire sve do mene i sasvim me očarao. smile71
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2016 u 17:32
Bugica, lijepo si to rekla. Svaki cvijetić je zanimljiv na svoj način.....smile79
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2016 u 20:16
Krasni su ti pakujci Thumbs Up
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2016 u 21:23
Enrikova nona, smile71 hvala ti na posjeti... Sve mislim da će se pojaviri još neka boja koje sam imala prije......
Na vrh
zvjezdica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvjezdica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2016 u 15:04
Milice, istina svaki cvjetić pruža puno veselja, kako si i napisala, 
tvoji pakujci su prekrasni, ja sam ih prošle godine sijala, neke i kupila i ovog proljeća imam moje prve pakujce koji mi cvatu, jako ih volim jer su tako nezahtjevni a prelijepi. Heart 
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2016 u 16:29
Zvjezdice, Hug, pozdravljam te u mome vrtu.... Hvala na tvome lijepom komentaru....Kažeš da da si sijala...jesi li sjeme kupila u trgovini ili privatno.....Moram nabaviti još neke boje.... baš su mi lijepi.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2016 u 22:12
Još jedna anemona je otvorila svoj cvijetić... Ima još pupova, nadam se da će biti još i drugih boja...

Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2016 u 21:24
Ova bas zanimljivo izgleda Pakujci su divni.
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2016 u 21:41
Mikice, smile71pozdravljam te u mome vrtu.....Ima cvjetića svaki dan  i veselim se svakom novom danu.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2016 u 21:47
Počeo mi je sin slati nove slike iz našeg južnog vrta...

Danas su stigle ove..... mlade mandarine....

Počele su cvjetati... Kad se formiraju plodovi sve ih mora otkinuti jer tako se radi s mladim nasadom mandarina da stabalca ojačaju... Mislim da će slijedeće godine moći ostaviti nešto plodova.....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 275276277278279 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.