Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 276277278279280 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 08:26
Možda netko voli i ovo.

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 08:24
Dragi moji, evo za vas koji zavirite u moj vrt da vas malo počastim. Danas mi je godišnjica braka pa nazdravite likerom od ribizla uz kolačiće.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 12:44
Hvala vam što posjećujete moj mali vrt. Sjeme sam kupila iz Estonije, Imaju sada akciju a svega lijepoga imaju. Brzo je stiglo za 6 dana.
Sutra je  važan datum u mome životu, naravno da će biti kolača.smile71
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 12:39
...jel se tu peku kolači za sutra???? .....
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 11:34
Prekrsno novog!!!

Preko koga si kupila to sjemenje???

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 11:28
Kao što i Tija kaže, predivan ti je servis za čaj-kavu, kao stvoren za doručak kod Tiffania Wink.
Sjemenja..... ko u priči Clap, vjerujem da ćeš nešto ostaviti i za drugu sezonu....
Dvorište - pici-pici, sve po štagi i savršeno kao i grešte češnjaka Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 11:06
Eto to ga na. I ja sam zapazila ruske natpise na vrećicama....Big%20smile
Inače kod tebe trajno cvate proljeće. Cvijeća kao u priči.
A kažeš češnjak iz malog vrta.... pa ovoliki vijenci su stvarno impozantni...Lijepi urod bome!Clap
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 10:37
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Malo ću obogatiti sadržaj moga vrta. Ponovila sam se u neke sjemenke i jedva čekam pravo vrijeme da ih posijem.

gdje si kupila to krasno sjemenje ili si naručila preko neta?
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 09:51
Ovo još nisam imala, samo ako nikne,nadam se da će niknuti jer piše na vrećici da je klijavost dobra i nije sjeme staro.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 09:48
Bit če lijepog novog cvijeća kod tebe Thumbs%20Up
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 09:38
Drage moje, Mari i Monny, hvala vam što šetate po mome malom vrtu. Sretna sam što sam brzo dobila ovo sjeme, veselim se kao djeca novoj igrački.Mislim da je lijepo ljudima koje i sitnica razveseli.smile79
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 23:52
Vrt ce se odlicno obogatiti Thumbs%20Up
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 23:50
milice lijepo si se očešnjakila i osjemenila(pardon, nisam baš tako mislila)
ali noćas me hvataWinksmile107 
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 22:14
Malo ću obogatiti sadržaj moga vrta. Ponovila sam se u neke sjemenke i jedva čekam pravo vrijeme da ih posijem.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 21:42
Kruške nisu kod mene prve na popisu omiljenog voča ali ove  iz moga vrta su prave eko-kruške, nikad prskane, koliko urode, urode. Sada su počele dozrijevati.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 21:38
Klematis je napravio malu stanku  a sada opet cvjeta, samo što nešto grize latice cvjetića, ne vidim štetočine a rupe na laticama svaki cvijet ima....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 21:34
Konačno sam uplela češnjak. Nije puno, iz moga maloga vrta  mene veseli. Domaće je domaće.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 16:48
Fany  i Monny, hvala što po ovoj kiši šetate po mome vrtu. Ovo je prvi cvijet  anđeoske trube( brugmansije ) ove godine a i na drugima vidim po neki pup. Za koji dan će ih biti još više. Baš se veselim. Ovo je neka žuta boja, ali bezimena, nije bitno, važno je da cvjeta.
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 16:44
Divna boja brugmansije (anđeoska truba zar ne Question) boja je tako posebna - neodređena ;))) bas mi se sviđa Thumbs%20Up
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2011 u 16:34
predivne brugmansije milice biće njih još smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 276277278279280 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.