Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 34>
Korisnik
Poruka
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 22:29

Jedan nadam se koristan podatak za sve one koji printaju sličice na rižinom papiru: u knjižari Profil (Tower centar Rijeka) može se kupiti rižin papir na metar. Visina cca 1 m, a cijena po dužnom metru simboličnih 13,00 kuna. Malo je tanji od onoga u hobby dućanima (gdje komad 50 x70 košta 17,80 kn), ali sasvim se lijepo s njime radi. Inače nova sam na forumu i nova u decoupage-u. Do sada izradila 1 kuglicu za bor, 1 sliku na platnu, 1 kutijicu, decoupage papirom ukrasila zid između 2 štoka, listići, bubamare, leptiri. Slike stavljam kada upotpunim kolekciju. Trebam i savjet u vezi crackle laka. Sviđaju mi se pukotine koje izgledaju kao kockice (vidjela na dalekim prethodnim stranicama) i sve sitne, tanke. Kako to postići? Postoji li posebni medij za raspucavanje ili je stvar u razvlačenju pinelom?

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 22:35
Originalno poslano od člana Sandra.L Sandra.L napisao:

Jedan nadam se koristan podatak za sve one koji printaju sličice na rižinom papiru: u knjižari Profil (Tower centar Rijeka) može se kupiti rižin papir na metar. Visina cca 1 m, a cijena po dužnom metru simboličnih 13,00 kuna. Malo je tanji od onoga u hobby dućanima (gdje komad 50 x70 košta 17,80 kn), ali sasvim se lijepo s njime radi. Inače nova sam na forumu i nova u decoupage-u. Do sada izradila 1 kuglicu za bor, 1 sliku na platnu, 1 kutijicu, decoupage papirom ukrasila zid između 2 štoka, listići, bubamare, leptiri. Slike stavljam kada upotpunim kolekciju. Trebam i savjet u vezi crackle laka. Sviđaju mi se pukotine koje izgledaju kao kockice (vidjela na dalekim prethodnim stranicama) i sve sitne, tanke. Kako to postići? Postoji li posebni medij za raspucavanje ili je stvar u razvlačenju pinelom?

Draga imenjakinjo i susjedo...i ja sam iz Ri..dobro nam došla i hvala ti na info. ja već davila našu dragu Hippy da šalje rižin papir iz Zg...spasila si i nju i mene, dobro nam došla i to što imaš samo par radova nije bitno, ovdje češ dobiti toliko puno ideja i inspiracija da ćeš brzo dostiči i najstarije članove, pogledaj samo mene, počela prije 2 mjeseca a radova već imam na bacanje, nadam se da češ dugo ostati sa nama.
smile79
Na vrh
Sandra.L View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra.L Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 22:50
Hvala na dobrodošlici. Koliko sam zaluđena decoupage-om dovoljno govori podatak da sam u subotu išla u Chemacov dućan u Zagrebu samo zato jer sam htjela vidjeti uživo kako izgleda dućan koji ima tako super internet stranicu Embarrassed. Oduševljena! Svega i svačega ima, a ljudi da ne možeš proć. Vratila se sa punim najlonom... I danas naručila još neke sitnice...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2008 u 23:02
Originalno poslano od člana Sandra.L Sandra.L napisao:

Hvala na dobrodošlici. Koliko sam zaluđena decoupage-om dovoljno govori podatak da sam u subotu išla u Chemacov dućan u Zagrebu samo zato jer sam htjela vidjeti uživo kako izgleda dućan koji ima tako super internet stranicu Embarrassed. Oduševljena! Svega i svačega ima, a ljudi da ne možeš proć. Vratila se sa punim najlonom... I danas naručila još neke sitnice...

He, he...tako se počinje, drugi put idemo skupa! Imaš još i N&B Hobby ( internet kupovinu ) i iz Lumosa možeš naručivati...ali su im stranice nedovršene, na njihovu žalost, nema internet kupovine ali ih možeš zvati.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 13:43
Dobrodošla Sandrice, ne brini i ja sam ti nova a već sam dosta toga "ukrala" od starijih forumašica. Trebaš imati samo malo vremena i sve prošnjofati i ideje su tu. A što se tiče Lumosa - zovi, cure se jako trude i uspješne su u tome.   
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2008 u 18:21
vi ste prave majstorice smile141svaka čast! smile211
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2009 u 23:27
Evo i mog prvog rada na platnu...Gustav Klimt, naravno (kad već ne mogu nabaviti salveticu sa djelima Claude Monet-a)...slika na salveti je Klimtovo djelo, ali su zato točkice oko slike moje djelo...čista umjetnost, što da se kaže

Jako mi se svidjelo mackati po platnu i sigurna sam da ću napraviti još koju...sliku ili kako već...

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2009 u 23:53
smile227 fantasticno!
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2009 u 10:26
divno si to izvela, super Clap
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2009 u 13:52
dada imas moneta ali se mora narucivati izvana. probala sam naruciti no dobila odgovor da prihvacaju samo paypal ih hrvatske (inace se na toj stranici placa karticama ali iz hr samo paypal prihvacaju, kaj ja znam zakaj). sliku si lijepo izvela :)
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 21:45
Malo sam mackala ovih dana, nadam se da vam se sviđa

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 21:46
krasni su ti radovi, a moj favorit uvijek su barčice
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 21:49
predivno dado Smile
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 21:53
ovi brodići su ludnica!!!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 22:13
Dada jako si to ljepo mackala, predivno i uredno, nema što...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 01:35
koje divote smile94
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 06:51
da se ne ponavlja, ima nas dosta s istim ukusima. Bez nabora ej to je ludnica         
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 06:57
krasno dada,zašto ne otvoriš svoju temu?
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 08:39
Lijepo si ti to mackala... Bravoooo
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 08:42
dada....predivno i s mnogo ukusa ...prave salvetice.....bravooooo
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.