Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krasula - Crassula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krasula - Crassula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 84>
Korisnik
Poruka
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 14:44
Originalno poslano od člana Nina22 Nina22 napisao:

opet mi je velika slika,koja je veličina ovih slika gore?

Nina22,
640px x 480px, a tebi je okomita. OK je.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 15:44
Originalno poslano od člana Herz kamenjari Herz kamenjari napisao:

E ovako,ja imam krasule vec tri godine. Ni jedanput mi nisu cvatale... Prekrane su mi narasle,bas kao grmovi... Nedavno mi je s jedne pocelo lisce opadati,ne znam sta da radim??????????   Hoce li prezivjeti .........    Help ;(((((

hoce tj trebala bi ..pogledaj korjen ako je u redu posadi je u novu zemlju i ostavi ,oporavit ce se ona
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 20:17
Moja nova malecka crassula

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 20:44
prekrasna je moon ,brzo ce ona porast..crassule brzo rastu ,kad se navikne na sunce iznesi je van na cjelodnevno sunce 

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 21:16
kamenjar...baš je cakana, imam zelenolisnu kojoj rubovi pocrvene na suncu, i baš sam htijela imati ovu šarenkastu. Vć je ona vani, zajedno sa ovom drugom i već se uveliko sunčaju Big%20smile
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 18:34
ovakva crassula kao sto je moon stavila sliku nesto mi nije u redu...jadno mi izgleda,sva je požutila,jeli moguce da je od sunca....trebala je do sad naviknut se na sunce ,al ne,ona meni bas propada ..

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 19:15
Možda si ju natopila s previše vode? Probaj joj pregledati korijen, ponovo posaditi
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 20:21
to nikako ,prije da je od suše,jer bas je bio velik vjetar i isusuje ju ,a ja nisam smila zaljevat...u utorak cu joj pregledat korjen ..stavit cu uskoro i sliku ,mozda je neko imao slicno iskustvo 

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 19:33

E tako, stavi sliku i sigurno će netko (Otok) imati dobar prijedlog

Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 12:45
Ovaj pelcer sam nedavno dobila od prijateljice i samo zabola u zemlju.U nedoumici sam samo koliko da je zaljevam dok se ne primi?
sutnja je zlato....
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 13:31
 ne puno, tu i tamo, kad se sjetiš
sukulenti ne trebaju puno vode i ne smiju biti (stalno) mokri
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 22:05
Danas sam presadila ovu krasulu
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 22:12
moon crassula ti je predivna al i tegla me zadivila..neznam sta mi je ljepse

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 21:24
kamenjar....smile71
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 23:12
Moon diiiiiivna krasula!!!!!!
sutnja je zlato....
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 07:22
wow!!! lijepa biljka u prelijepoj posudi

ja uvijek kažem sebi - dosta s novim biljkama, sad ću malo šminkati ove koje imam - nove, ljepše posude...
ali kad vidim nešto novo, što nemam,  nema šanse da odolim

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 20:58

hvala svima....

Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 21:04
evo natalija, obecala sam ti slikicu..po meni bi ovo bila c. Buddha's temple

sto mislite?
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 13:53
mislim da sam sinoć bila odgovorila, ali ne vidim svoj post... ne znam je li do mene ili do više sile LOL

prekrasna je, mislim da je , ali treba čekati pinusov sud, mislim da je on imaWink
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 23:12
ikach....woow kakva posebna krasula, zanimljiva i će-će
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 84>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.