Krasula - Crassula |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 84> |
Korisnik | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nina22, 640px x 480px, a tebi je okomita. OK je. |
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoce tj trebala bi ..pogledaj korjen ako je u redu posadi je u novu zemlju i ostavi ,oporavit ce se ona |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna je moon ,brzo ce ona porast..crassule brzo rastu ,kad se navikne na sunce iznesi je van na cjelodnevno sunce
|
|
Vir |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar...baš je cakana, imam zelenolisnu kojoj rubovi pocrvene na suncu, i baš sam htijela imati ovu šarenkastu. Vć je ona vani, zajedno sa ovom drugom i već se uveliko sunčaju
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovakva crassula kao sto je moon stavila sliku nesto mi nije u redu...jadno mi izgleda,sva je požutila,jeli moguce da je od sunca....trebala je do sad naviknut se na sunce ,al ne,ona meni bas propada ..
|
|
Vir |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda si ju natopila s previše vode? Probaj joj pregledati korijen, ponovo posaditi
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to nikako ,prije da je od suše,jer bas je bio velik vjetar i isusuje ju ,a ja nisam smila zaljevat...u utorak cu joj pregledat korjen ..stavit cu uskoro i sliku ,mozda je neko imao slicno iskustvo
|
|
Vir |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E tako, stavi sliku i sigurno će netko (Otok) imati dobar prijedlog |
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutnja je zlato....
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne puno, tu i tamo, kad se sjetiš
sukulenti ne trebaju puno vode i ne smiju biti (stalno) mokri |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon crassula ti je predivna al i tegla me zadivila..neznam sta mi je ljepse
|
|
Vir |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar....
|
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon diiiiiivna krasula!!!!!!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow!!! lijepa biljka u prelijepoj posudi
ja uvijek kažem sebi - dosta s novim biljkama, sad ću malo šminkati ove koje imam - nove, ljepše posude... ali kad vidim nešto novo, što nemam, nema šanse da odolim |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima.... |
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo natalija, obecala sam ti slikicu..po meni bi ovo bila c. Buddha's temple
sto mislite?
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da sam sinoć bila odgovorila, ali ne vidim svoj post... ne znam je li do mene ili do više sile
prekrasna je, mislim da je , ali treba čekati pinusov sud, mislim da je on ima |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ikach....woow kakva posebna krasula, zanimljiva i će-će
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |