lula |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 49> |
Korisnik | |
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blizanke su pravi jing i jang... toliko posebne, životne i nadasve karizmatične... ovo treba znati iskombinirati i učiniti jedinstvenim, posbenim i originalnim...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow... ovo je tako lijepo i profinjeno da sam ostala bez teksta.
Gdje si, molim te, nabavila te salvete? |
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje sve redom...puno vam hvala...od srca. Čini me sretnom da se i vama sviđaju..meni su jako drage i zato sam ih htjela podijeliti s vama
Anastazija...puno toga možemo postići sa bojama...meni osobno one čak i diktiraju motive i salvete. Jer sam možda naopačke...npr. želim napraviti nešto zeleno i onda idem dalje ...na to mi ide ovo, i ono...
Iluvia...salvetu sam dobila od svoje prijateljice...dugo sam se lomila i na kraju je zamolila. Jedan motiv je na kuglici, dva sam potrošila na kutijice i ostao mi je još jedan...
Karmen- draga ..nisam peglala ...bitno je bez obzira da li ljepiš na drvo ili staklo ili bilo što ipak odozdola staviti boju...ostalo je mirna ruka... i opuštenost.
Curice moje svakoj velika pusa.
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blizanke su presavršene,stvarno si to odlično iskombinirala!
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uuuuuuuuu, baš mi se sviđaju te tvoje blizanke, ja se baš nešto sinoć premišljala, slagala neke motive crno bijele na kutijicu pa odustala, bilo me strah kako će ispast, a ovo tvoje mi je odlično, mogla bi ti ukrast ideju sa crtanjem ovih trakica sa strane.
I još ovaj pravi motiv na sredini, stvarno odlično, i treba ih imati ovako u paketu, baš su blizanke!
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Piramidodori -st
Dori-st...nemoj da te bude strah...čega draga...ako ti se nesvidi..prebojaš i ispočetka...i dapače ...želim vidjeti kod tebe ove trakice. Baš se vesleim...požuri, ja sam ti nestrpljiva...
|
|
tinaw
Upravo klijam Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je ludilo
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala tinav
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova magneta slika je predobra ideja... sviđa mi se i njena nadasve funkcionalnost, a o estetici da ne govorim...sto puta do sada si dokazala da si majstor za suncokrete...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nato...hvala ti mila...kad ih toliko volim, jer daju bezbroj mogučnosti.
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ti si svakim danom sve veća i veća inspiracija... magnetna ploča je tako dobra ideja, a sa tvojim suncokretima je
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaki put me iznenadiš- ugodno naravno. svaka ti čast
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bez komentara
|
|
ANĐELKA
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zar nitko nije primjetio onaj termin kod zubara? ako se to zanemari ploča je savršena! |
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predobra ideja s ovom pločom a tvoji suncokreti su uvijek ispričani na poseban način. Sviđa mi se podloga
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
tinaw
Upravo klijam Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što reći-- |
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fenomenalna ploca... ali zubar? pa zasto bas zubar? uh, uh... nije da se bas jako bojim, ali... nekako bi mi bila puno draza bez te poruke...
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |