Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 165> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi, nove kreacije su ti super , štihača, motika i škare su radile turbo....
Sviđa mi se drvena posuda sa "borićem", što je ono ispred u sredini kod phloxa, ne cvate pa ne mogu ocjeniti.
Plumbago
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu samo
Imaš svega a bome i puno truda. Treba to prvo očuvati po suši, pa nositi da prezimi....
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko i baka hvala što obilazite moj mali vrt i cvijeteke korijenko ono malo ispod je heba samo neznam dali može prezimiti vani
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija, koliko lukovica!!!! Uh, uh, uh.. Prevrijedna si bila! A hebe ti imam i ja (u Međimurju) i meni bez problema prezimi vani, tako da mislim da će i tvoja moći ostati vani bez problema.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala anaida, obradovala si me informacijom da ne moram i nju sklanjati u podrum
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, da Bromelija zelenolisna hebe ti trpi minuse, moja je već velika i stalno je vani, ove dolazeće zime ću imati eksperiment sa šarenolisnom, za nju kažu da je osjetljiva, malo ću je ipak zamotati, zlu netrebalo
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ja sam opet malo prošetala tvojom temom.....u biti sam si došla pogledat svoju trubicu.... |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo je spremna za put
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sa jedne strane stupca plumbago a sa druge jasmin
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plumbago je predivan..
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepi i bujni plumbago
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi se sviđaju ove kombinacije biljaka, ako ih se još može isplesti da se smiješaju prekrasno
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobra ideja trebalo bi pokušati ali na proljeće kada potjeraju lijepe mlade biljčice, odnosno grančice
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt je predivan
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala rose nadam se da će dogodine biti ljepši
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna je brugmansija Bromi i još u cvatu!!!
....ti si Bromi jedno veliko !
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
plumbago je predivan!
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne veće od tebe a moja- tvoja ruselija to se ne zaboravlja
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plavo je bijela kombinacija plumbaga i jasmina je savršena, a ruselija? - zašto ja nemam tu predivnu biljku, a ostale kombinacije 5 plus - ide tebi to od ruke, vidim ja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plumbago, jasmin, trube...sve prekrasno....a ruselijina kćerkica kod mene tjera nove grančice, sva se "napuhala", prvi put vidim i neke mikro listiće po grančicama....ipak se adaptirala na morski zrak ...hvala još jednom...
magnolija se još muči, ali ja se nadam da je to redovan jesenski proces jer ona odbacuje lišće i da će potjerati u proljeće... |
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |