Dracena - Zmajevac |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 34> |
Korisnik | |
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
:) da dmirce na tvoje sam mislila...<3
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Irenaidani taman sam ih istuširao pa se sjaje samo ja to zaboravim pa eto desi se.
Medy ja ih nisam direktno sadio u zemlju nego držao prvo u vodi imam i sad neku koja je več više od godinu i po u vodi i dobro se drži mislim da je možeš vidjeti na predhodnim stranicam da sam je objavio. |
|
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako sam pokušavala dva puta ali na žalost biljka bi propala ne znam zašto
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medy da bi se znao pravi razlog mislim da bi bilo dobro znati neke detalje,a da propadnu u vodi to mi nije jasno.
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ne znam dva pelcer dracene sam stavljala u vodu,bili bi u vodi 6-7 dana zatim bi opali svi listovi i pojavila bi se trulež onog drvenog dijela.Ja sam amater što se tiče cvijeća tako da ne znam na taj način sam uspjela samo sa fikus benjamina.Sva sreća pa postoje i mjesta gdje se mogu kupiti cvjetovi
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andina baš sam gledala i stvarno nisam vidjela da je rezana, ali kako ima preko 10 godina i par puta je rezana, lako moguće da je i tu nekad bio rez pa se jednostavno izgubio, tj. nestao kako su se grane udebljale baš sam večeras u apoteci vidjela dracenu skoro pa identičnu mojoj - bar što se tiče listova i tog dijela - račvaju se 3 grane, a bez vidljivog ožiljka reza... samo što je dosta viša od moje, a s time su deblo i grane tanje, sigurno nisu (poslije) rezane |
|
irenaidani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe su ti, pogotovo prve dvije
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo kako je moja dracena oćelavila nakon presađivanja prije dva tjedna. Ova mala kosa grana dolje je pelcer.
Još uvijek joj otpadne pokoji suhi list, no puno manje nego prošlih dana. Prskam je dvaput dnevno pa možda joj to pomogne da se brže oporavi. Nisam je još prihranjivala nakon presađivanja, a mislim da ću početi negdje početkom ožujka, kad se korijen stabilizira i učvrsti u zemlji. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je predivna
|
|
bili cvitak
Pustio korijenje Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/sobno_cvijece/dracena/36782.aspx][/URL]
|
|
cvijet treba sunce da bi bio cvijet, čovjek treba ljubav da bi bio čovjek
|
|
bili cvitak
Pustio korijenje Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andina ! kad ce moja bit tolika?
|
|
cvijet treba sunce da bi bio cvijet, čovjek treba ljubav da bi bio čovjek
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A bit će, bit će! Samo strpljivo!
Ova moja se možda čini lijepa jer je velika, ali meni sad izgleda ko pofurena kokoš u odnosu na ono što je bila prije presađivanja. Nadam se da će u proljeće krenuti na bolje. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
pigeon
Novo sjeme Pridružen: 21 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima!
nova sam i očajno trebam pomoć... radim u jednom lokalu u kojem je skoro smrtno stradala jedna dracena. naime,huligani su joj počupali svo lišće odnjela sam ju doma na rehabilitaciju... na nekim mjestima su ju baš do stabla,a na jednoj još ima bijelog i 'mesnatog' ima li joj uopče spasa? hvala
|
|
irenaidani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a da stavis slikicu???
Doro dosla!!!!!
|
|
pigeon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvi put sam na forumu i imam problema sa stavljanjem slika ovdje,moze prvo pomoc s tim
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
pigeon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pigeon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[/URL]
ovo je druga,a treca je kod prijateljice,nisu bas neke slike ali nesto se ipak vidi |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako je biljka zdrava, ako deblo nije trulo, onda bi trebala potjearti listove
ja bi onu sa prve slike odrezala ravno, ispod onih izmrcvarenih završetaka |
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |