Moj medvjeđi vrt |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 83> |
Korisnik | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, na moju žalost Kostrava je ovo...
ovako si ona, ako nema mjesta raširi svoje listove i vion polegnuto radi mjesto samo za sebe i svoje družice... ako ima više mjesta, ponaša se kao trava, u vis pruža ruke i otima sunce svemu što je niže od nje, a većina jest jer ova raste ko gljiva. dakle, ako vidie ovu napast u svom vrtu, odmah je bez razmišljanja čupajte, a nikako ne dozvolite da ode u sjeme |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
No da samo ne kukam, ipak ću objaviti i malo ljepih stvari iz vrta...
Ruža je sad na svome, nema više napasti u obličju lisnih ušiju pa daje najbolje od sebe i ova mala je dala još jedan cvijet... Lonicera je konačno odlučila procvasti makro pup i hosta je donijela tešku odluku da si priušti jedan cvijet ove godine će čini se biti dobra berba lješnjaka. grane ovog jednog su prepune. ostali se čuvaju za sljedeću godinu.. eto, toiko od mene za danas. noge su mi opasno izbodene od komaraca, a ruke bride od mladih kopriva koje se skrivaju među Kostravom. ako ništa drugo, ne trebam se bojati reume ;) |
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Loniceru čekam, ružice mirišem a kostrvu (kod nas ju zovu kostrva, bez slova a u sredini) mičem! Tebe, naravski, pozdravljam!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na posjeti i još jednoj varijaciji na temu naziva. ružice fino mirišu, a ja čekam da zamiriši lonicera, brusim se na taj miris cijelo proljeće... od nje mi ljepše mirišu samo frezije
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi Medo pa to sam ja danas čupala iz svog vrta,sad znam i ime tog korova
Ruže su ti prekrasne,naročito ona crvena,hostica i lonicera počinju cvasti,lešnjaci će dobro roditi,pa kod tebe je sve super,a korov si već sigurni i počupao i sad se lijepo odmaraš na terasi
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda samo čupaj i ne daj da se širi... korov je samo dijelom počupan. za sada su čiste dvije i pol gredice. za sutra ostaje još 1 i pol. iz vrta su me sterali komarci, nisam to više mogel durat!
|
|
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam tu nesretnicu od trave...redovito se družimo na vrtu
ružice su prekokrasne |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Toni na posjeti
Konte, nije mi opće drago kaj nisam jedini koji se druži s njom... je, rojžice su mi skroz všeć, pogotovo nakon hehehe |
|
|
|
goga-zg
Mladi grm Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neko je vrijedan,pljevi ,čupa sadi.kak imaš volje po toj vručini?oni leteći vampiri me izluđuju za popiz......
ona crvena ruža je zaista za pohvalu.prekrasna je.da li si ju kupio kao stablašicu ili si je sam formirao? |
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobio za useljenje od prijateljice zubarke i sestre joj, upravo ovakvu na drevu... valjda me je htela naterat da se svaki put kad vidim tu ružu sjetim da bi mogel malo i do nje
|
|
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo,Medo vrijedan si ti nama sve u šesnajst,bez brige ima ti i kod mene toga na vrtu kolko hoces ,a bormes i medu cvijecem al kaj bumo i to mora rasti,ruza je ,a i kolaca bu od ljesnjaka koliko vidim.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooooj, Medo, i ja jako dobro znam tu napast, nažalost. Nemam je više živaca ni snage istrebljivat, to radi MM (rijetko, doduše) al ne možeš je satrat. Jednu iščupaš, tri narastu. Fujbljak
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rosa2 kolača bu valjda bilo, samo treba malo truda i dobrog ciljanja kraj prstiju... kaj se mene tiče, ne mora rasti, nek raste negde drugde, ak baš inzistira :)
Bigi ja ne bum posusutal, il ona il ja... |
|
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ruže su prekrasne i sve više ruža na njima,a što se tiče korova znam da je to posao naporan,a ja sam dobrim djelom to rješila malčiranjem i mogu ti reči sa obzirom na velike količine kiše skoro pa ga i nemaU proljeće svu travu do koje sam došla,pa i stabljike obranog graška ja sam stavila oko povrća i cvića,ne samo da nema trave nego i čuva vlagu duže vrime,a zemlju drži rahlom oko biljki,a ti si vidim kosio i sve si to trebao iskoristiti,to je dragocjeni materijal
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naravno ima još dosta površina gdje korov buja, ali komadić po komadić, doći će sve na red |
|
Time is something you can never get back..
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam gledajući tvoje cvijeće shvatila da sam ti poslala biljkicu koju već imaš. Ono malo bijelo koje si tražio je zapravo ono što je kod tebe na 25. strani na desetoj slici. Ali nema veze, od viška glava ne boli, nee?? Naravno ako nije korov u pitanju ! Sviđa mi se kako ti vrt napreduje!!!
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, Misty shvatio sam i ja da sam trebao malčirati, ali kad je korov porastao, bilo je prekasno... no, trave za kosit ima uvijek, a sutra ionako mislim kositi opet. bio sam nedavno na vikendici jer mi je tamo košara koja se kači na kosilicu pa mislim tako fino usitnjenu travu stavit kao malč. vjerujem da će zaštitit zemlju od previše sunca, a i oslobodit me ove napasti
Springy nisam baš siguran je li to to. ovaj moj je neki jako niski sedum i ne izgleda mi baš kao ovi tvoji na slikama. al, tko zna, možda je jednostavno još pre mali. no, nema veze, keko i sama reče od viška glava ne boli... hvala na posjeti ;) |
|
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, je, to je to! Čovjek ne bi vjerovao da tako izgleda kad se skroz cijeli rascvjeta! Ni meni nije cvjetao tako bogato dok je bio mali, tek drugu godinu. Inače, dok ne cvjeta skroz je nizak i kompaktan a kad krene cvjetat uzdiže se lagano u vis i bude prepun tih sitnih bijelih cvjetića. Vidit ćeš, samo ga pusti bar dvije godine na istom mjestu i bez dijeljenja i cvjetat će bogato ko i moji!
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad sam vidjela tvoje lješnjake odmah sam išla pogledati ima li išta na mom, za sada ništa
Ali možda ja previše očekujem od drvca koje je ovog proljeća još bilo samo par šiba? |
|
Time is something you can never get back..
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |