Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zadar u slikama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zadar u slikama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 34>
Korisnik
Poruka
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2012 u 12:30
Ovaj mali kanader mi je jako poznat. U tvom dvorištu?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 10:17
@ bebolina- Iza tih prozora sam ja teškom mukom došla do diplome,a od nje nikakve koristi.
@ anđelkad - Nije moje dvorište.Tuda prolazim svaki dan kad idem na fizikalnu terapiju.Kvart Draženica (kod sfinge).
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 11:24
Ma gledam ga svaki dan kad parkiram pa sam mislila da je u tvom dvoru.
E A MOGLE BI MI I KAVICU POPIT U LEDA?
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 14:57
Znaš da bi mogle.Ja sam ti svaki dan u 11 tamo na terapiji.Vidim da si nova.Mogla bi nam se pridružiti i na skupnoj Zd kavici.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 15:03
Evo mene sa izvještajem s karnevalske povorke.Nikako doznati ko je pobjednik.Ja ovaj put nisam bila oduševljena.Malo sam umorna od Indijanaca,gusara,cigana i slično.Moji ,a i gradski favoriti su zakazali.Jedino mi je dobro to što su se ovaj put stvarno potrudili sa kostimima i dosta u njih uložili.

"Beštije "su uglavno glumili sami sebe

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 15:08
U priči o Crvenkapi auto je glumio šumu.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 15:11
Moji Silbenjani
Od kad znam za sebe tamo je tradicija maškara i karnevala.Moj otac je znao putovati u Zagreb po maske.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 15:19
Bilo je puno slatkih promatrača.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 15:23

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 15:34
KUD "Bleke i konji"iz Bokanjca ,nakakva olimpijska delegacija.Kod njih mi je bilo dobro da kad se voditelj zadere:"Ovo!", svi ostali zaurlaju:"ONO"!! Ili vikne on:"Mislav!",a oni "BAGO!!"

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 15:37
Pakoštanske mažoretkinje

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 15:40
Krezuba "djeca"

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 16:42
Pogledala sam slike s fešte na Valentinovo pa slijedom do ovi maškaranih i nameće mi se pitanje: A da se počneš baviti umjetničkom fotografijom?
Stvarno je gušt gledati tvoje slike.Thumbs%20Up
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 17:19
Još da imam bolji aparat.Ima još ali to moram ostaviti za sutra.

Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 20:02
Kiki-ko?
Super je prošetati i Zadarskim karnevalom Clap
Čekam slijedeće slikice. smile78
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 22:32
 Bilo bi to prekokrasno, ja ti u sridu radim jutro pauza od deset do deset i trideset.Ako ti nije problem nađemo se u Leda?
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 22:53
Kiki-ko divno si nam docarala arneval ali i zimske razglednica Zadra nisu ostale nezapazene !

Sve skupa prekrasna reportaza !   smile55
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 09:29
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 09:33
Bilo je i gostiju iz drugih županija

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 09:41
I iz drugih država.Ovi nestašni vražji zvončari iz okolice Putja su se dobro nagrlili zadarskih cura i mladih mamica.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.