Gorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 58> |
Korisnik | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sve se racvijetalo, stiglo pravo proljeće i kod tebe. Sve su biljčice prekrasne
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je kod tebe, sve se probudilo. Obožavam cice mace, a ovaj cvijet mi je super
Chionodoxa |
|
život je more
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako hladnije kod tebe...puno ti je toga procvalo!
|
|
mimi46
Pustio korijenje Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok,evo i ja svratih malo do tebe....ovaj cvijet Chionodoxa prekrasan je ...opet moja plava boja...raste iz lukovice zar ne? Lijepo je kod tebe ..a imamo isti problem, zimu zbog koje smo za toliko krasnog bilja uskračene.
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimi46 - hvala na posjeti. Da, Chionodoxa je lukovica. I ja spadam u obožavatelje plave boje.. Lora, Lantana, Bergenia, Toni - drago mi je da svraćate. Napokon se i kod mene priroda budi. Konačno ću moći pokazati koje biljke uspijevaju prezimiti u Gor(an)skom kraju... Jučer sam zaboravila staviti sliku biljke koja kod mene raste u šumi iza kuće. Nadam se da ću je uspješno preseliti u svoj vrt... Likovac obični (Daphne mezereum) |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly proljeće konačno i kod tebe stiglo...Svega već ima za pogledati...
Primjetila sam lijepu biljku likavac, što je to, grm ili ?
|
|
sutra je novi dan
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipo cviće,a sasa tako čupava je jako zanimljiva,čekam da vidim kakva je kad procvita
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda - ovaj likovac je grm koji najprije cvjeta a onda počinje dobivati listove. S obzirom da mi raste iza kuće danas sam ga slikala cijelog (da ti mogu bolje dočarati kako izgleda) Mira021 - evo kako danas izgleda sasa |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Likovac je jako lijep, sasa također.. A tvoj jaglac u mojem vrtu - super se snašao!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe sve prirodno, pravo gorsko proljeće ( i Goranovo)
plućnjak volim uvijek vidjeti, podsjeća me na naše šumarke u okolici MG |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne biljčice
Moji jaglaci u vrtu su tek u fazi pupuća. Prebacujem biljke zbog gradnje i mogu reći da mi tek korjenje pupa. Iskopavajuć sam vidjela tek naznake života kod nekih biljaka ne svih. Na žalost uz zaštitu mi je spalilo sve ruže do zemlje i penjačicu Don Juan, pa i tekoma je skroz stradala. Već mi se gubi volja za takvim porazima svaku godinu. Jedino mi se čini da je vaigela dobro podnijela pod zsštitom, ali još je rano za zaključke. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sasa mi je prekrasna .
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pravi si majstor fotografije ,predivnoooo.
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly, slike su sve ljepše i ljepše, a izbor biljaka me zadivio!
|
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan ti je vrt .Sasa je preljepa i posebna,hvala ti ja je prvi put vidim.
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e stiglo i kod nas proljeće,prekrasnih biljkica kod tebe,mogu zamislit kako će to biti ljetos
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly priroda se probudila, prekrasne slke prekrasnog cvijeća
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly hvala za slikicu likavca. Mislim da sam u prirodi viđala tu biljku, baš je dekorativna sa ljubičastim cvijetićima....Sasa ti je prekrasne boje, to je tamno crvena boja, zar ne? Ja imam ljubičastu i bijelu...Tvoja biljka koju si mi dala, mislim čepljez, polako baca mlade listiće....
|
|
sutra je novi dan
|
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nataly, listam i pamtim imena biljaka koje me oduševljavaju i naravno nema šanse! Stvarno imaš zavidnu kolekciju, za neke nikada nisam čula, morat ću ih proučiti. A sasa mi je presaltka, i ona livada puna visibaba... i sve! Stvarno uživaš!
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |