Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 125> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Yoyo1 , smrcko hvala! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije moj običaj ovako kasno biti budna, ali nisam mogla odoljeti. Prošetala sam tvojim vrtom i nadivila se tvom dvorištu, povrtnjaku ... Krasno, prekrasno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon divljenja tvom vrtu oduševio me i tvoj povrtnjak!
Krasno!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u povrtnjak, malo sam ribizla probala i salatice za ručak ubrala! Naravno da sam usput zavirila i u tvoj kamenjar i pogledala okućnicu te, obavezno, pomirisala lavandu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u šetnji rano ujutro.. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja nisam poranila,al priznajem-uzivala sam
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, razveselile ste me svojim dolaskom i lijepim riječima . Drago mi je da ste se i osladile plodovima moga rada, znači da nije bilo uzalud . |
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
povrće, voće , cvijeće neznam šta je bolje sve
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam se lijepo prošetala tvojim vrtom,nisam ubrala salatu,ali sam par zrna ribizla morala probati,ali ja se najviše divim tvojem velikom kamenjaru
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja Schwarzwalder calla je procvjetala ! |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dio uroda sa mog vrta |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo sam pogledala prekrasan cvijet cale(moja je tek sad pustila nekoliko listeka),a onda sam se osladila jagodama i ribizlima
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo cvijeće, krasan vrt, a bit će i pravi kamenar kad se biljke razrastu.
|
|
život je more
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vratila sam se par stranica unatrag jer ne stignem sve vrtove koji su mi dragi na vrijeme pogledatii nađem predivnih stvari i odmah mi dođe puno pitanja na pamet a taj zidek mi je zapeo a oko ..pa kako ga je složila, a da se ne vidi mort i sad znam da ga nema
kad sam vidla kamenjar, oduševila sam se jer stvarno je ogroman i sa puno lijepih cvijećki kala je famozna znam da sam nekaj htjela pitati....e da, ove cigle po vrtu kao put...kako si njih slagala? maju li nekakvu podlogu da ne raste trava? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome je Švarcvalder kala savršena!!! jaaako jaaako lijepa , a i povrtnjak ti je za svaku pohvalu..
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svim mojim gostima . kontesaa, cigle su samo ukopane sa gornjim dijelom u razini zemlje da je lakše kositi. Ako između njih i izraste koja travka to odmah počupam u svakodnevnoj inspekciji vrta. |
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna boja kale, prelijepa je, a plodovi tvoga rada su neodoljivo privlačni |
|
ovcica
Mladi grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smajlić govori više od riječi
|
|
Život je more...
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
priznajem da me ova tvoja kala ostavila bez riječi! Savršeno!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna je Schwarzie
|
|
Odgovori | Stranica <1 2627282930 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |