Kod Josipe u vrtu |
Odgovori | Stranica <1 2627282930 92> |
Korisnik | ||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
budleje si trebala pobosti vani u zemlju i pod staklenku prime se bez problema
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro zimovalište si im napravila.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
novi clan mojih kaktusa....
nisam imala u planu sareni brsljan al kad je od srca stigao nasla sam mu mjesto na mom polu praznom zidu |
||
|
||
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Svaki dan sve više i sve ljepše. Samo sa još fino sve prezimi i eto nam na proljeće pravog užitka i veselja.
|
||
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti mala moja..trudim se...sve dajem od sebe..gledam sta su drugi radili al ipak imam svoje neke ideje..neka svi smo mi jedinke za sebe..hvala sto me hrabris...puno mi to znaci...
|
||
|
||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
neznam dali je trajnica ili ne,vidim samo da je cvjetic tu...
nesto malina da sakrije zid od susjeda....bit ce im dobro ovdje.. a ja sam stalno tu... hibiskusi napreduju pase im ...neka samo rastu.. |
||
|
||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Odlično, sad ih samo pusti neka rastu, njih ne trebaš ništa zalijevati dok god se mama list ne posuši, jer mlada biljka dobiva sve potrebno iz mame lista. (ideja sa akvarijem kao staklenikom ti je super )
|
||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala na pohvalama..puno mi to znaci...
|
||
|
||
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Došla sam i ja vidjeti akvarij. U mojem ribice, u tvojem mali rasadnik! Čista petica!
Ovaj bijeli cvijetić mi izgleda kao solanum ali pošto ga nemam, nisam sigurna no netko će sigurno znati! |
||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
Da ,to je solanum.Taj mali bijeli cvijetić
će se pretvoriti u bobicu
|
||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Virnula i ja malo kod tebe - krasni noviteti i jako dobra ideja kako iskoristiti akvarij.
|
||
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Josipa kod tebe uvijek nešto novo i prekrasno, ideja sa akvarijem je odlična, a bit će i kaktusa
|
||
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pozdrav draga Josipa...ovaj sempervivum si zaista sjajno smjestila, ali ga pod hitno stavi van jer će ti u stanu izgubiti svu svoju ljepotu i posebnost...potrebna mu je svježina i puno svjetlosti... za sve ostalo, sve moje pohvale, zbilja si obavila veliki posao sa sadnjom, ideja s akvarijem je odlična...kako je krenulo još ćeš ti nama svima na proljeće dijeliti svoje viškove...pusa draga |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A da mu nece biti hladno vani sada.?mozda samo u predsoblje?samo reci...nema. puno iskustva i znanja.....u pomoc....hahah
|
||
|
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...samo ti njega stavi van, ništa mu ne bude, ne brini... |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
Odgovori | Stranica <1 2627282930 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |