Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2014 u 22:26
budleje si trebala pobosti vani u zemlju i pod staklenku prime se bez problema smile161
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2014 u 22:27
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Ooo baš si si dala trudasmile55
Da ti napišem kako ja napravim kad zakorjenjujem list sukulenta. Samo ga polegnem na zemlju i lagano prstom spustim onaj otkinuti dio do zemlje, ništa ga ne prekrivam zemljom niti ne upiknem u zemlju. Tako mi najbolje na tom kraju pusti malu bebabiljku. Ovako kad se puno zapikne u zemlju, veća je šansa da strune
budem popravila..jer primjetila sam da ga piknem u zemlju i da strune...sad cu ja njih samo poleci i malo prema zemlji potisnuti kako ti kazes...samo da uspije...al ce biti ljepo kad zivne jelda....i ja se sjeti starog akvarija sto bi pokrivala bocama vani kad u ovi mogu svega pomalo staviti..meni se svidja a drago mi je sto i vi reagirate,,,znaci dobro je,,,pusica i hvala na savjetu...HugHug
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2014 u 22:30
Dobro zimovalište si im napravila.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2014 u 22:30
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

budleje si trebala pobosti vani u zemlju i pod staklenku prime se bez problema smile161
kad neznam...ovako su mi klemantisi bitniji...mogu ja budleje pod staklo kasnije kazu nece biti jaka zima.....a nez mozda ih i izvadim...vidjet cu pa bar par od svake vrste vani a koju ostaviti ovdje,...obavjestit cu vas o promjenama samo da se zavrse radovi po kuci...pusasmile56
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2014 u 22:32
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Dobro zimovalište si im napravila.....
kad imam dobru uciteljicu...moju milicu...necu ih morati puno zaljevati a satrane mogu sukulentice razmnoziti...oni nisu pokriveni....smile82
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2014 u 16:25
novi clan mojih kaktusa....

nisam imala u planu sareni brsljan al kad je od srca stigao nasla sam mu mjesto na mom polu praznom zidu

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2014 u 06:51
Svaki dan sve više i sve ljepše. Samo sa još fino sve prezimi i eto nam na proljeće pravog užitka i veselja.

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2014 u 08:06
Hvala ti mala moja..trudim se...sve dajem od sebe..gledam sta su drugi radili al ipak imam svoje neke ideje..neka svi smo mi jedinke za sebe..hvala sto me hrabris...puno mi to znaci...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2014 u 00:10
neznam dali je trajnica ili ne,vidim samo da je cvjetic tu...

nesto malina da sakrije zid od susjeda....bit ce im dobro ovdje..

a ja sam stalno tu...

hibiskusi napreduju pase im ...neka samo rastu..

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2014 u 00:12
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Ooo baš si si dala trudasmile55
Da ti napišem kako ja napravim kad zakorjenjujem list sukulenta. Samo ga polegnem na zemlju i lagano prstom spustim onaj otkinuti dio do zemlje, ništa ga ne prekrivam zemljom niti ne upiknem u zemlju. Tako mi najbolje na tom kraju pusti malu bebabiljku. Ovako kad se puno zapikne u zemlju, veća je šansa da strune
budem popravila..jer primjetila sam da ga piknem u zemlju i da strune...sad cu ja njih samo poleci i malo prema zemlji potisnuti kako ti kazes...samo da uspije...al ce biti ljepo kad zivne jelda....i ja se sjeti starog akvarija sto bi pokrivala bocama vani kad u ovi mogu svega pomalo staviti..meni se svidja a drago mi je sto i vi reagirate,,,znaci dobro je,,,pusica i hvala na savjetu...HugHug
popravila sam ..neki vec imaju male korjencice...ljepo ih pratim i raduju me...hvala na savjetu..smile57
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2014 u 00:27
Odlično, sad ih samo pusti neka rastu, njih ne trebaš ništa zalijevati dok god se mama list ne posuši, jer mlada biljka dobiva sve potrebno iz mame lista. (ideja sa akvarijem kao staklenikom ti je super smile186 )
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2014 u 01:32
hvala na pohvalama..puno mi to znaci...smile79
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2014 u 14:49
Došla sam i ja vidjeti akvarij. U mojem ribice, u tvojem mali rasadnik! Čista petica!  Thumbs Up

Ovaj bijeli cvijetić mi izgleda kao solanum ali pošto ga nemam, nisam sigurna no netko će sigurno znati!
smile84
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2014 u 18:54
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Došla sam i ja vidjeti akvarij. U mojem ribice, u tvojem mali rasadnik! Čista petica!  Thumbs Up

Ovaj bijeli cvijetić mi izgleda kao solanum ali pošto ga nemam, nisam sigurna no netko će sigurno znati!
smile84
mogla bih ga staviti da mi se prepozna...sad nestignem...al je tako neobican izgleda kao trajnica po listu al nisam sigurna...malo stakla i silikona...muza za vrat i neka pravi...hahah....ma imala davno ribice sad vise dugo ne sad bih cvijeca...smile64ako je solanum onda super...onda trebam skakutati od srece...Tongue
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2014 u 19:02
Da ,to je solanum.Taj mali bijeli cvijetić
će se pretvoriti u bobicuSmiley
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2014 u 10:46
Virnula i ja malo kod tebe - krasni noviteti i jako dobra ideja kako iskoristiti akvarij. smile55
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2014 u 12:19
Draga Josipa kod tebe uvijek nešto novo i prekrasno, ideja sa akvarijem je odlična, a bit će i kaktusa
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2014 u 18:22

a i mene su ljepo smjestili...

pozdrav draga Josipa...ovaj sempervivum si zaista sjajno smjestila, ali ga pod hitno stavi van jer će ti u stanu izgubiti svu svoju ljepotu i posebnost...potrebna mu je svježina i puno svjetlosti...
za sve ostalo, sve moje pohvale, zbilja si obavila veliki posao sa sadnjom, ideja s akvarijem je odlična...kako je krenulo još ćeš ti nama svima na proljeće dijeliti svoje viškove...pusa dragaSmile

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 00:06
A da mu nece biti hladno vani sada.?mozda samo u predsoblje?samo reci...nema. puno iskustva i znanja.....u pomoc....hahah
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2014 u 08:58

A da mu nece biti hladno vani sada.?mozda samo u predsoblje?samo reci...nema. puno iskustva i znanja.....u pomoc....hahah

...samo ti njega stavi van, ništa mu ne bude, ne briniWink...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.